chcela by som sa opytat na nejaku kliniku v okoli popradu co robia liposukciu.najviac ma trapi tuk na bokoch,ked som schudla tak zo vsadial ale nie z bokov.preto chcem skusit liposukciu ale sa bojim ze mi ostane velmi popukana koza.mate niekto s tym skusenosti?dakujem velmi pekne za odpoved.
pekny den prajem,
(Diskusia k téme Liposukcia)
Visitor
Odosielanie
Dobry den,
planujeme otevreni pobocek v Bratislave a v Michalovcich a dnes si dovolime Vas initiarne informovat o nejmodernejsich metodach odstranovani tuku.
Body-jet Lipo and Laser-Lipo
nabizime Vam dve elegantni nejmodernejsi metody odstranovani tuku neb/a jejich kombinace s dodatecnym efektem stazeni kuze.
Body-jetem ziskany neposkozeny tuk je mozno dodatecne pokud prano ihned prenesti do jine oblasti jako trvaly implantat.
(prsa, modelovani obliceje a jinych vetsich ci mensich oblasti tela). Tato revolucni skutecnost, moznost preneseni ziskaneho tuku jako trvaly/permanentni implantat je vyjadreni jemnosti techto dvou metod.
body-jet
pouze lokalni anestesie
pri zakroku plne komunikujete neb poslouchate iPod
body-jet je odsati jemnym sirsim computrem rizenym vodnim paprskem
ziskany, neposkozeny tuk je mozno ihned transplantovat
lipo vysledek je videt ihned
suchy pozakrokovy stav
muzete odjet vlastnim autem neb odletet letadlem
do socialniho zivota se vracite druhy den, neb v podstate ihned
neni nutno nosit kompresni bandage, pouze jemne punchove kalhoty ca. tyden
(podbradek a oblicej je mozny bez komprese)
sport muzete zacit za 3 dni - jako napriklad Golf, behat za 5 dni
a horske kolo, lyze tez za 5-7 dni
atd.
Laserlipo
jde provadet nekolik oblasti najednou a zakrok se provadi pouze v lokalni anestesii
Laserlipo ma efekty rozpusteni tuku, stazeni/vypnuti kuze a
Evtl. Dodatecne vyrovnani nerovnosti coz je velice benefitni v mnoha oblastech , napriklad pri celulitide
Pokud se pouzivaji oba pristroje/kombinace tak cena za jednu neb vice oblasti zustava stejna neb se pouze minimalne zvysi
Vzhledem k faktu, ze je noseni jemneho kompresniho pradlo, zadne bandage, omezeno pouze na 7 dni, tak se da zakrok provadet cely rok i v letnich teplych mesicich
Radi Vam tyto a I dalsi metody primo predstavime.
pokud mate zajem tak muzete zaslat fotos na:
office@aspenaestheticclinics.com
neb pokud se tyce terminu, neb konsultace a podobne, tak prosim kontaktujte primo:
Jana Cejkova
Management Assistant
cejkova@aspenaestheticclinics.com
+420 222 222 335
+420 725 057 926
www.aspenaestheticclinics.com
www.aspenaestheticclinics.de
www.aspenaestheticclinics.cz
![]() | Premium member |
Príspevkov: 40
Sme pracovisko estet. medicíny v Žiline. Ale z okolia Popradu sme mali už niekoľko klientiek ktoré sú s našou pracou spokojné. Ak Vám nevadí tých 100min cesty nevidím problém. Doporučil by som Vám WAL liposukciu ( Body-jet) alebo sono-RF ( exilis ) liposukciu. Pri oboch možnostiach nie je s kožou žiadny problém .
V prípade záujmu nás kontaktujte na www.asklepion.sk
alebo telef 09O5355534
![]() | Basic member |
Príspevkov: 172
Dobry den
sme pracovisko v Kosiciach, mame pomerne vela klientov z popradu.
Podla Vasho popisu by Vam liposukcia mala pomoct, kedze ide o riesenie deformity nie o celkove odstranenie tuku.
Dr.Magdo, Chirmed
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?