previsnute brušisko

(Diskusia k téme Liposukcia)

previsnute brušisko

Pekny deň, prajem.Snad ani neexistuje clovek ,ktory by na sebe nechcel nieco zmenit , nieco vylepsit . Dnes uz nastastie ,su na to metody a sikovne ruky a um chirurgov. Trapi ma tiez problem a to VELKY. svojou "pazravosťou" som sa dopracovala po neuveritelnu hmotnost 142 kg. ked som sa zbadala bolo uz neskoro, zacala som na sebe pracovat a kilecka isli dole. A tu ten problem! zacalo mi previsat brucho , ale ten previs je taky obrovsky , že ho nicim nezakryjem. Cvicenie nezabera a aj pri nom, mi doslovne cele telo "plieska" ,co mi velmi brani chodit medzi ludi , hambim sa za seba, ako daleko som to nechala zajsť. Velmi rada by som sa tej ťarch zbavila , neviem ale som DIA, ci by som aj ja mohla absolvovať takyto zakrok. Poradte prosim . Ďakujem

09.08.2010 15:57

Odosielanie

RE: previsnute brušisko

Dobrý den,

děkujeme za Váš dotaz. Důležité je, že jste rozhodla řešit Vaši situaci s odborníky. Vzhledem k tomu, že jste diabetička, je na prvním místě potřebné zhodnotit s Vaším diabetologem, internistou, zda byste případný výkon směla podstoupit a v případě, že ano, dále navštívit s tímto lékařským doporučením a dalšími informacemi o Vašem zdravotním stavu plastického chirurga. Plastický chirurg na osobní konzultaci zhodnotí stav a rozhodne o indikaci k výkonu. Nejprve tedy je potřeba s internistou nebo diabetologem zhodnotit, zda jste případného výkonu schopná a poté jít za plastickým chirurgem. Pokud byste se rozhodla obrátit přímo na naší kliniku, jsme Vám kdykoliv k dispozici na níže uvedených kontaktech. Přejeme Vám mnoho štěstí.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz

10.08.2010 09:24

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: previsnute brušisko

Dobry den
dekujeme za dotaz a radi Vas budeme primo kontaktovat o nejmodernejsich estetickych metodach odstranovani tuku s efektem stazeni kuze neb i jinych zakrocich.
Samozrejme s Vami probereme a evtl. pomuzeme s tim tematem DIA.
Skoro pro kazdeho klienta se da najit postup, jak zmanagovat a realizovat osobni individualni prani.
napiste kdykoliv:
office@aspenaestheticclinics.com
Dekujeme

15.08.2010 19:22

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (1)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?