Liposukcia pri obezitě

(Diskusia k téme Liposukcia)

Liposukcia pri obezitě

dobry den je mozne spravit liposukciu cloveku ktory ma nadvahu 109kg?? a menstruacia meska aj 3-4 mesiace? a kolko by ta operacia stala?? dakujem,,,,

31.05.2011 18:40

Odosielanie

RE: Liposukcia pri obezitě

Dobry den,
samozrejme je mozno kazdemu pomoci a liposukce definitivne muze hrat dulezitou roli ve formovani postavy.
Dnesni technologie a moderni pristup k reseni prani klientu vse umoznuji.
Mozna by bylo nejlepsi s Vami domluvit osobni konsultaci a pote vse, vcetne evtl. nutnych vysetreni, v klidu probrat a nastavit plan.
Napiste kdykoliv a i zaslete fotos.
office@aspenaestheticclinics.com

31.05.2011 19:34

Kvalitné  (3)    Nekvalitné  (0)
Liposukcia pri nadváhe

Dobrý deň,

mám 19 rokov a problémy s nadváhou. Pri výške 162 cm vážim 63 kg. Moje Bmi je 24. Vo všetkých tabuľkách mi ukazuje, že mám normálnu váhu ale trpím naozaj veľkou nadváhou, najmä obrovský zadok a veľké stehná.
Chcela by som sa spýtať či by mi liposukcia pomohla, alebo mám až príliš veľkú nadváhu? (poprípade ak by ste mi poradili iný chirurgický zákrok)
Ktorá z foriem liposukcie by bola najvhodnejšia?
Chcela by som odsať tuk zo zadku, stehien a lýtok, sú potrebné tri rôzne zákroky?
Koľko by to približne stálo?
A či je možné chudnúť aj po liposukcii, alebo je chudnutie nejakým spôsobom sťažené?

Veľmi pekne Vám ďakujem.

15.09.2011 09:19

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: Liposukcia pri nadváhe

Dobrý deň.
Bez vyšetrenia nie je možné zodpovedne reagovať na Vaše otázky.Ak možete,pošlite prosím foto,alebo sa objednajte na konzultáciu. Možete telefonicky v Prahe +420 603 560 856, 739 473 306,alebo Olomouc +420 604 988 624.
Cena za liposukciu Vámi udavaných lokalít bude cca 32.000.-Kč.
Želám pekný deň.
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz
hirnakjaroslav@seznam.cz

15.09.2011 11:44

Na vaš problém žial bez osobnej konzultacie neviem dať adekvátnu odpoveď. Doporučil by som Vám objednať si u nás termin konzultacie kde si vieme dohodnuť formu a cenu liposukcie ak bude vhodná. Vieme Vám ponúknuť radiofrekvenčnu event WAL liposukciu.
Termin konzultacie si možete objednať mailom - info@asklepion.sk
event telefonicky +421918790800

s pozdravom MUDr. Mihálik, Estetik med Žilina

16.09.2011 07:57

Dobrý deň prajem,
BMI nie je jednoznačný ukazovateľ nadváhy, práve kôli možnosti nerovnomerného rozloženia tuku. V takom prípade Vám výsledné číslo veľmi nepomôže.
Liposukcia môže pomôcť prakticky pri akejkoľvek úrovni nadváhy, ide len o to, čo od zákroku pacient a lekár očakávajú. Ak zo 100 kilogramov vážiaceho človeka odsajete 4 litre tuku, tak efekt určite nebude ohromujúci. Ale môže pomôcť pacientovi v problémových partiách.
Čo sa týka iného operačného zákroku, ktorý by pripadal do úvahy namiesto liposukcie, tak by sme mohli hovoriť o dermolipektomii. To znamená odstránení nadbytočného tuku a kože. Keďže však píšete , že máte 19 rokov tak máte pravdepodobne dobrú kvalitu kože a preto by som Vám doporučoval skôr liposukciu. Dermolipektomia je vhodnejšia pre pacientky vyššieho veku s nadbytkom kože.
Odsatie tuku je možné aj z viacerých miest počas jedného zákroku.
Cena zákroku sa pohybuje od 600 do 1000,- EUR.
Čo sa týka chudnutia po liposukcii, ideálna príprava pred výkonom je úprava životosprávy, redukcia hmotnosti na únosnú mieru a stabilizácia tohoto stavu počas 6 mesiacov. Potom je vhodné a rozumné vykonať zákrok. Liposukcia by mala v ideálnom prípade slúžiť už len na modeláciu postavy a nie na chudnutie. Samozrejme po výkone je možné znížiť telesnú hmotnosť životosprávou a cvičením. Určite sa však nedoporučuje hmotnosť zvýšiť, nakoľko môže dôjsť k nerovnostiam v miestach kde bol vykonaný zákrok.
Zostávam s pozdravom

16.09.2011 08:49

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?