Dobry den, chcela by som sa opytat, kolko oblasti sa da odsat naraz. Bola by mozna kombinacia: stahna vonkajsie, vnutorne, brucho, ramena a podbradok v jednom zakroku? A ktora z metod je najsetrnejsia k okolitemu tkanivu (myslim orem absolut neinvazivnych) . Dakujem
Viac oblasti naraz
(Diskusia k téme Liposukcia)
Visitor
Odosielanie
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s plastickým chirurgem, jelikož na tento dotaz nelze bohužel adekvátně odpovědět bez toho, aby Vás lékař viděl. Plastický chirurg na konzultaci musí zhodnotit stav, rozsah liposukce a rozhodne, kolik partií lze operovat v rámci jednoho výkonu a typ výkonu. Také stanoví přesnou cenu za výkon dle indikace, rozsahu jednotlivých partií. Na naší klinice provádíme tumescentní liposukci s vibrací, se kterou máme jen ty nejlepší zkušenosti. Vstupní konzultace stojí 500,- Kč, v případě realizovaného výkonu bude z jeho ceny odečtena. Nejbližší termín Vám mohu nabídnout již 7.10.2010 v 9.50 u MUDr. Miroslava Krejči, který má s liposukcemi mnoho zkušeností. Pro objednání termínu se na mě prosím obraťte na níže uvedených kontaktech.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
| Premium member |
Príspevkov: 43
Text: V jednom sedení realizovať všetkty tieto partie je nerealne. Môžeme v jednom sedení realizovať vonkajšie stehná a bruška na tuto lokalitu by som doporučoval WAL liposukciu. Následne vieme na oblasť vnut. stehien, podbradku a ramien realizivať radifrekvenčnu liposukciu ktorá prave v tychto oblastiach ma vynikajuce vysledky.
s pozdravom MUDr. Váňa PhD, Estetik Med s.r.o. kontakz 0918790800
| Basic member |
Príspevkov: 167
dobry den,
Liposukciu vykonavame tumescentnou technikou jemnymi (3 a 4 mm) kanylami, pri mensich oblastiach (napriklad boky) v lokalnej anestezii, pri vacsich alebo viacerych oblastiach v tzv. analgosedacii. Kazdopadne je to nebolestivy dobre znasany zakrok. Po zakroku je potrebne 6 tyzdnov nosit kompresivny navlek na osetrenej oblasti.
Cena za liposukciu 1 oblasti je 600 € , dalsia oblast pri tom istom zakroku je 300 € , popripade dalsia 150 € . Viac ako 3 oblasti naraz neodsavame.
Liposukcia ako metoda nie je urcena na redukciu hmotnosti, je to velmi dobra metoda na odstranenie nadbytocneho ulozenia tuku na urcitych lokalizovanych miestach.
V pripade zakroku v lokalnej anestezii potrebujeme len zakladne krvne vysetrenie, v pripade analgosedacie potrebujeme interne predoperacne vysetrenie.
s pozdravom
Hajekova Katarina
Chirmed
Visitor
Príspevkov: 2
prajem pekný deň, chcela by som vedieť ako dlho sa čaka na prípadný zákrok, po konzultácii.ak ide o liposukciu s prípadným odstranením previsu na bruchu. Ďakujem
Nabízím pracoviště v Karlových Varech,můžete poslat fotky mailem a já vám sdělím ,co je reálné operovat, za kolik a kdy.
dr.kupka (info na www.uem.cz
| Premium member |
Príspevkov: 43
s termínom v októbri nevidím problém, vieme sa flexibilne dohodnúť na termíne ktorý Vám vyhovuje, nemáme problém realizovať výkon ani cez víkend.
s pozdravom MUDr. Váňa PhD, Estetik Med s.r.o. kontakt 0918790800
Dobry den,
nejmodernejsimi metodami odstranovani tuku lipo neb ziskavani tuku na prenos
1.
body-jet lipo
neb
2.
jeste uplne nejnovejsi metoda J-AFT s harvest-jet
jet assisted fat transfer
se da provadet zakrok na vice oblasti najednou.
Radi Vam indivudalne zasleme veskere infos.
napiste prosim na
office@aspenaestheticlinics.com
www.aspenaestheticclinics.com
| Basic member |
Príspevkov: 167
Dobry den
Operacia previsu brusnej steny - tzv. abdominoplastika - je efektivna metoda odstranenia previsu , pri ktorom vacsinou nepomaha ziadna liposukcia. Pri tejto operacii standardne vykonavame liposukciu brusnej steny, spevnujeme brusne svaly, cim zostihlujeme pas. Vacsinou sa u nas na operacie caka 1 - 2 tyzdne.
Dr.Magdo, Chirmed sro
Visitor
Príspevkov: 4
Dobry den, mam zaujem o liposukciu vnutornych stehien niekde v Kosickom kraji. Mam ale obavy ze mi potom ostane ovisnuta koza. Da sa to potom upravit? A robi sa to v celkovej anesteze, alebo postaci len lokalna? Ak by som sa rozhodla aj pre upravu brusnej steny - Abdominoplastiku, je to mozne zrealizovat pocas jednej operacie? Dakujem za odpovede. Petra Novotna
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?