Dobrý deň. Po 2 tehotenstvách vyzerajú moje prsia inak,než by som si priala...momentálne ešte dojčím,nosím košíčky 85F(pred tehu 75E),prsia VEĽMI povisli,opísala by som to ako "nadbytok kože"...Zaujímalo by ma,čo by bolo vhodné,ako by sa realizovala operácia a hlavne AKÚ DLHÚ DOBU OD UKONČENIA DOJčENIA???
A aká by bola celková cena výkonu???(vrátane hosp.,anestézie a ostatných výdavkov...)
Zaujímali by ma PRACOVISKÁ v BRATISLAVE
Ďakujem za reakcie.
kedy po ukončení dojčenia???
(Diskusia k téme Modelácia prsníkov (Breast-lift, Mastopexe))
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 3
Dobrý deň. Tehotenstvo má výrazný vplav na zmenu tvaru prsníka najmä v dôsleku hormonálnych zmien, ktoré prebiehajú v tele budúcej matky a následne aj ako výsledok dojčenia. Nie je to vôbec prekvapujúce, že Vaše prsníky majú nabytok kože, pretože aj jej kvalita zohráva dôležitú úlohu pri zmene tvaru po tehotenstve. Pri tzv. laxnej alebo koži obsahujúcej menej elastických vlákien dochádza k tvorbe jej väčšieho nadbytku ako pri inej kvalite. Vhodná operácia na úpravu prsníkov je minimálne pol rok alebo skôr rok od ukončenia dojčenia. Cena výkonu sa pohybuje rôzne ale stred je okolo 30 000 Sk.
V mojom prípade je možné tento výkon uskutočniť na Klinike plastickej chirurgie FNsP Ružinov, alebo v ŠNOP a taktiež v ULK - Ústav lekárskej kozmetiky, pričom najlacnejšie to vychádza v štátnom zariadení. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0903555342. Na mojej web stránke www.lmclinic.sk by mala byť už táto téma rozpracovaná.
S Pozdravom.
MUDr. Peter Chovan
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?