Dobry den, mam 23 rokov, pravy prsnik mam vacsi ako lavy a je aj dost ovisnuty.prsia vsak nemam velke. je to velmi neesteticke a sposobuje to aj to, ze sa citim nesebavedomo v sexualnom zivote ale aj to, ze si nemozem obliect vsetko co by som chcela a hlavne je to pre moj osobny pocit. minuly rok som bola na konzultacii u plastickej chirurgicky, ta vsak povedala,ze skor odporuca vlozenie implantatu, pretoze zmensenie je zlozitejsie a vyzaduje si aj zlozitejsi rez, to vsak ja nechem, nechcem ziaden implantat a naozaj chcem podstupit len korekciu(zmensenie a nadvihnutie) vacsieho prsnika.co odporucate? naozaj je mozne len vlozenie implantatu? je korekcia jedneho prsnika naozaj taka zlozita?
Dakujem. M.
Korekcia prsnika
(Diskusia k téme Modelácia prsníkov (Breast-lift, Mastopexe))
Visitor
Odosielanie
Dobrý deň,
Vo Vašom prípade odporúčam osobnú konzultáciu, ktorá je bezplatná, a počas ktorej je možné presne zodpovedať Vaše otázky. Termín konzultácie si môžete dohodnúť telefonicky.
s pozdravom,
Mudr. Jozej Hedera
![]() | Basic member |
Príspevkov: 172
Samozrejme nevyhnutna je osobna konzultacia pri ktorej sa posudi stav a moznosti riesenia,
U nas v nasom centre v Kosiciach sa mozete objednat na telefonnych cislach:
telefon: +421 55 729 70 69
T-Mobile: +421 910 958 298
Orange: +421 905 644 839
alebo cez mail: chirmed@chirmed.sk
Dr.horvath
chirmed
Dobry den. Ak je Vase prianie mensi prsnik nezvacsovat
/ a podla mojho nazoru by sa vlozenim implantatu stav nevyriesil- urcite by doslo k asymetrickemu tvaru prsnikov a roznej polohe dvorcov / tak urcite je mozne
skorigovat a prisposobit vacsi prsnik mensiemu, k comu su nutne znacne skusenosti plastickeho chirurga, podla coho sa aj v buducnosti rozhodujte. S pozdravom Dr.Cerven.
prajeme vam dobre rano,
korekcie asymetirkcych prsnikov maju rozne moznosti upravy. jednou z nich je i korekcia len jedneho z prsnikov . ak mate zaujem o konzultaciu, resp. chcete vidiet operacne vysledky s vyriesenymi asymetrickymi prsnikmi, mozete nas kontaktovat. s pozdravom dr D Guba,primar odd plast chirurgie ULK
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?