Korekcia prsníkov

(Diskusia k téme Modelácia prsníkov (Breast-lift, Mastopexe))

Korekcia prsníkov

Dobrý den, mám 31 rokov som po troch pôrodoch mám jeden prsník viditelne väčší ako druhý, a je ovisnutý.Velmi mi to prekáža a už rok uvažujem o korekcii.V televízii som videla, že už aj na Slovensku je možné vlastný tuk odsat tam kde je prebytočný a použit ho pri zväčšení prsníkov.Praktizuje sa aj táto metóda pri rekonštrukcii? Je to finančne náročnešie ako silikónové implantáty?Chcela by som sa spýtat aké vysoké percento žien po rekonštrukcii stratí citlivost v bradavkách?Velmi pekne dakujem za odpovede, Katarína.

06.06.2009 17:54

Odosielanie

Odpoveď naKorekcia prsníkov / 6.6.2009 17:54

Dobrý deň.

Ďakujeme za Váš záujem.

Veľmi ťažko sa vyjadruje k najvhodnejšej metóde modelovania prsníkov pre Vás ,kým si nepomeriame a nepozrieme skutočný reálny stav.
Modelácia prsníkov sa dá urobiť aj s autológnym tukom, je tu však riziko vstrebania tuku a straty potrebného tvaru.Je niekoľko typov operácii na modelovanie prsníkov, z ktorých sa dá vybrať pre Vás najvhodnejšia metóda. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Prajem príjemný deň.

S pozdravom Csendes / www.mediklinik.sk /

07.06.2009 16:15

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
Odpoveď naKorekcia prsníkov / 6.6.2009 17:54

prajeme vam dobry den. Sposobov, ako riesit asymetriu prsnikov je niekolko... Je potrebne vas vidiet, stav posudit, a zvolit najvhodnejsie riesenie. Ak mate zaujem, mozete nas kontaktovat spatne mailom, resp telefinicky 0903 478 339. S pozdravom, Dr Dusan Guba,primar odd plast chirurgie ULK.

08.06.2009 17:10

RE: Korekcia prsníkov

dobrý deň,som matkou 4 detí a poctivo som každé kojila pokiaľ sa mi tvorilo mlieko čiže najviac až 13 mesiacov.pred tehotenstvom som nemala veľké prsia ale z ich veľkosťou a tvarom som bola spokojná,žiaľ kojením sa moje prsia doslova stratili a ostala z nich len doslova ovísajúca koža čo na mňa psychicky dosť zle vplýva.Už dávno som rozmýšľala o implantátoch alebo vyplneniu pŕs vlastným tukom ale žiaľ moje tukové vankúšiky by som zrovnávala z mojimi prsiami takže takmer žiadne...čiže myslím že iná možnosť ako implantáty neexistuje.Rada by som sa opýtala či je niekde v bližšom okolí Komárna klinika plastickej chirurgie kde by som túto operáciu mohla podstúpiť a taktiež by som si túto operáciu chcela platiť formou splátok.Vopred ďakujem za odpoveď.

24.04.2011 20:55

Kvalitné  (4)    Nekvalitné  (0)

Dobrý deň,mám 41 rokov a som matkou 4 detí ktoré som poctivo kojila ako najdlhšie sa dalo.Pred tehotenstvom som nemala ktovie aké prsia ale ich veľkosť a tvar sa mi páčil takže som to ako problém nebrala,horšie to bolo po ukončení kojenia štvrtého dieťaťa keď mi s prsníkov ostala iba ovísajúca koža....dosť ma to trápi a chcela by som s tým niečo urobiť,naivne som sa nejakú dobu napchávala tabletkami ktoré "zaručovali"zväčšenie prsníkov o číslo bez operácie ale našťastie som s toho rýchlo vytriezvela.Chcela by som sa opýtať na nejakú kliniku plast.chirurgie v blízkom okolí Komárna kde by som mohla túto operáciu podstúpiť ale taktiež kde by som ju mohla platiť formou splátok.Vopred ďakujem.

24.04.2011 21:00

Dobrý deň,
zákroky ako zväčšenie prsníkov alebo ich úprava patria do širokého spektra výkonov, ktoré ponúkame a realizujeme v Avelane clinic, Krčméryho ulica, Nitra /www.avelane.com/. V prípade Vášho záujmu nás neváhajte kontaktovať.
S pozdravom,
MUDr.Imrich Kováč

25.04.2011 15:40

Mila Julianna,
co sa financovania tyka, skoro kazda klinika ponuka nejaku moznost splatok, v skutocnosti to vyzera tak, ze maju zmluvu s jednou urcitou bankou. V tomto pripade ste v pasivnej pozicii. Ovela lepsie je aktivne si vyhladat spomedzi viacerych bank, ktore ponukaju v sucasnosti rozne spotrebitelske uvery, a najst ten pre Vas najlepsi (na zaklade vysky a dlzky splatnosti uveru a Vasich financnych moznosti)
Kedze v konecnom dosledku ste to Vy, ktora si poziciava od banky peniaze a plati rozdielne percento uroku, klinika je len sprostredkovatel.
Co sa tyka Vasej geografickej preferencie, operaciu mozem u Vas previest jak v Leviciach, tak v Nitre. V pripade Vasho vazneho zaujmu, ma prosim Vas, kontaktujte uz priamo na office@skulavik.eu a dalsie podrobnosti ohladom vykonu dohodneme pisomne, resp. pri osobnej konzultacii.
S pozdravom,
dr. Skulavikova

25.04.2011 23:40

Prajeme vam dobry den, modelacia prsnikov, najma po dojceni je casty operacny vykon, Je vsak potrebne vas vidiet, zvolit vhodnu operacnu metodu a techniku. Ak mate zaujem o konzulataciu, mozete nas kontaktovat bud spatne mailom, alebo priamo, tel< 0903 478 339.
s pozdravom, dr D Guba, Phd, primar odd plast chirurgie ULK, Bratislava.

26.04.2011 09:15

Dobry den pani Julianna,

nasa klinika v Bratislave INTERKLINIK Vam moze ponuknut riesenie. V pripade zaujmu o konzultaciu s plastickym chirurgom nas, prosim, kontaktujte. Na konzultacii mozeme dohodnut aj podmienky splatok.

So srdecnym pozdravom,

team INTERKLINIK.

+421 2 6823 0911
+421 905 480 848
interklinik@interklinik.sk
www.interklinik.sk

27.04.2011 16:06

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?