Dobrý den, mám 31 rokov som po troch pôrodoch mám jeden prsník viditelne väčší ako druhý, a je ovisnutý.Velmi mi to prekáža a už rok uvažujem o korekcii.V televízii som videla, že už aj na Slovensku je možné vlastný tuk odsat tam kde je prebytočný a použit ho pri zväčšení prsníkov.Praktizuje sa aj táto metóda pri rekonštrukcii? Je to finančne náročnešie ako silikónové implantáty?Chcela by som sa spýtat aké vysoké percento žien po rekonštrukcii stratí citlivost v bradavkách?Velmi pekne dakujem za odpovede, Katarína.
Korekcia prsníkov
(Diskusia k téme Modelácia prsníkov (Breast-lift, Mastopexe))
Visitor
Odosielanie
Dobrý deň.
Ďakujeme za Váš záujem.
Veľmi ťažko sa vyjadruje k najvhodnejšej metóde modelovania prsníkov pre Vás ,kým si nepomeriame a nepozrieme skutočný reálny stav.
Modelácia prsníkov sa dá urobiť aj s autológnym tukom, je tu však riziko vstrebania tuku a straty potrebného tvaru.Je niekoľko typov operácii na modelovanie prsníkov, z ktorých sa dá vybrať pre Vás najvhodnejšia metóda. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
Prajem príjemný deň.
S pozdravom Csendes / www.mediklinik.sk /
prajeme vam dobry den. Sposobov, ako riesit asymetriu prsnikov je niekolko... Je potrebne vas vidiet, stav posudit, a zvolit najvhodnejsie riesenie. Ak mate zaujem, mozete nas kontaktovat spatne mailom, resp telefinicky 0903 478 339. S pozdravom, Dr Dusan Guba,primar odd plast chirurgie ULK.
Visitor
Príspevkov: 2
dobrý deň,som matkou 4 detí a poctivo som každé kojila pokiaľ sa mi tvorilo mlieko čiže najviac až 13 mesiacov.pred tehotenstvom som nemala veľké prsia ale z ich veľkosťou a tvarom som bola spokojná,žiaľ kojením sa moje prsia doslova stratili a ostala z nich len doslova ovísajúca koža čo na mňa psychicky dosť zle vplýva.Už dávno som rozmýšľala o implantátoch alebo vyplneniu pŕs vlastným tukom ale žiaľ moje tukové vankúšiky by som zrovnávala z mojimi prsiami takže takmer žiadne...čiže myslím že iná možnosť ako implantáty neexistuje.Rada by som sa opýtala či je niekde v bližšom okolí Komárna klinika plastickej chirurgie kde by som túto operáciu mohla podstúpiť a taktiež by som si túto operáciu chcela platiť formou splátok.Vopred ďakujem za odpoveď.
Visitor
Príspevkov: 2
Dobrý deň,mám 41 rokov a som matkou 4 detí ktoré som poctivo kojila ako najdlhšie sa dalo.Pred tehotenstvom som nemala ktovie aké prsia ale ich veľkosť a tvar sa mi páčil takže som to ako problém nebrala,horšie to bolo po ukončení kojenia štvrtého dieťaťa keď mi s prsníkov ostala iba ovísajúca koža....dosť ma to trápi a chcela by som s tým niečo urobiť,naivne som sa nejakú dobu napchávala tabletkami ktoré "zaručovali"zväčšenie prsníkov o číslo bez operácie ale našťastie som s toho rýchlo vytriezvela.Chcela by som sa opýtať na nejakú kliniku plast.chirurgie v blízkom okolí Komárna kde by som mohla túto operáciu podstúpiť ale taktiež kde by som ju mohla platiť formou splátok.Vopred ďakujem.
Dobrý deň,
zákroky ako zväčšenie prsníkov alebo ich úprava patria do širokého spektra výkonov, ktoré ponúkame a realizujeme v Avelane clinic, Krčméryho ulica, Nitra /www.avelane.com/. V prípade Vášho záujmu nás neváhajte kontaktovať.
S pozdravom,
MUDr.Imrich Kováč
Mila Julianna,
co sa financovania tyka, skoro kazda klinika ponuka nejaku moznost splatok, v skutocnosti to vyzera tak, ze maju zmluvu s jednou urcitou bankou. V tomto pripade ste v pasivnej pozicii. Ovela lepsie je aktivne si vyhladat spomedzi viacerych bank, ktore ponukaju v sucasnosti rozne spotrebitelske uvery, a najst ten pre Vas najlepsi (na zaklade vysky a dlzky splatnosti uveru a Vasich financnych moznosti)
Kedze v konecnom dosledku ste to Vy, ktora si poziciava od banky peniaze a plati rozdielne percento uroku, klinika je len sprostredkovatel.
Co sa tyka Vasej geografickej preferencie, operaciu mozem u Vas previest jak v Leviciach, tak v Nitre. V pripade Vasho vazneho zaujmu, ma prosim Vas, kontaktujte uz priamo na office@skulavik.eu a dalsie podrobnosti ohladom vykonu dohodneme pisomne, resp. pri osobnej konzultacii.
S pozdravom,
dr. Skulavikova
Prajeme vam dobry den, modelacia prsnikov, najma po dojceni je casty operacny vykon, Je vsak potrebne vas vidiet, zvolit vhodnu operacnu metodu a techniku. Ak mate zaujem o konzulataciu, mozete nas kontaktovat bud spatne mailom, alebo priamo, tel< 0903 478 339.
s pozdravom, dr D Guba, Phd, primar odd plast chirurgie ULK, Bratislava.
Dobry den pani Julianna,
nasa klinika v Bratislave INTERKLINIK Vam moze ponuknut riesenie. V pripade zaujmu o konzultaciu s plastickym chirurgom nas, prosim, kontaktujte. Na konzultacii mozeme dohodnut aj podmienky splatok.
So srdecnym pozdravom,
team INTERKLINIK.
+421 2 6823 0911
+421 905 480 848
interklinik@interklinik.sk
www.interklinik.sk
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?