Modelácia a augmentácia naraz

(Diskusia k téme Modelácia prsníkov (Breast-lift, Mastopexe))

Modelácia a augmentácia naraz

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je možné upraviť prsia( keďže ich mám mo spadnuté) a zároveň aj zväčšenie inplantátmi v jednej operácii. Potom by ma zaujímalo, ako je to s kojením po týchto zákrokoch. Ďakujem za odpoveď.

10.04.2011 19:45

Odosielanie

RE: Modelácia a augmentácia naraz

Dobrý večer.
Áno,je to možné.Na našom pracovisku je to štandardný výkon.Kojenie može byť po modelácií prsníkov obmedzené.Miera obmedzenia je individuálna.Pokiaľ by ste sa rozhodla pre naše pracovisko,objednajte sa prosím na konzultáciu.Je možné telefonicky na recepcii kliniky 603 560 856,605 201 008,alebo e-mailom info@perfectclinic.cz.Budeme sa tešiť.
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz
+420 604 988 624

10.04.2011 20:14

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Mila Ajuska,
simultanna augmentacia s mastopexiou je mozna v jednej operacii. Korektne prevedenie oboch zakrokov by nemalo ovplyvnit neskorsie kojenie. (len pri redukcii prsnikov moze prist k obmedzeniu kojenia, ale toto je vzdy mozne, pokial sa zachova spojenie zlazy s duktami a ich vyustenim do bradavky)
Pokial mate zaujem o zakrok, kontaktujte ma, prosim, priamo emailom.
S pozdravom,
Dr. Skulavikova
office@skulavik.eu

10.04.2011 20:28

Kvalitné  (4)    Nekvalitné  (0)

Dobry den,

samozrejme, aj na nasom pracovisku Interklinik Vam mozeme spravit obidve korekcie v jeden den zakroku. Cena by bola asi 2.900 euro. Dalsie informacie ohladom zakroku mozete dostat na osobnej konzultacii s plastickym chirurgom. V pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat.

S pozdravom,

team Interklinik.

+421 2 6823 0911
+421 905 480 848
www.interklinik.sk
interklinik@interklinik.sk

12.04.2011 11:40

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?