Dobrý deň, mám 25 rokov, deti nemám. Mám dosť veľké prsia, ktoré nie sú veľmi pevné a visia. Môže sa operácia vykonať aj keď som ešte nemala deti? Bojím sa ako by prsia vyzerali po deťoch.
modelácia pŕs
(Diskusia k téme Modelácia prsníkov (Breast-lift, Mastopexe))
Visitor
Odosielanie
Dobry den,
Rad Vam odpoviem na Vase otazky ohladom zakroku na osobnej a nezavaznej konzultacii, na ktoru je potrebne sa objednat na t.c.0905 480 848 alebo mailom na interklinik@interklinik.sk. Operacia sa moze vykonat aj ked ste este nemali deti.
S pozdravom,
Mudr.Jozef Hedera
![]() | Basic member |
Príspevkov: 172
dobry den Viera
vseobecne sa da povedat ze operacia sa moze urobit aj ked ste este nemali deti, nakolku tu nedochadza k poruseniu zlazy a mliekovodov, konkretne sa vsak mozeme vyjadrit az pri osobnej konzultacii. objednajte sa u nas na t.c. 055/729 70 69, 0910, 958 298, 0905644839, alebo na chirmed@chirmed.sk
prajeme vam dobry den, operacie prsnikov modelacne, i redukcne robime u cca jednej stvritiny zien, ktore este nerodili! Bez obmedzenia je mozne absolvovat tehotenstvo, i nasledne dojcenie. s pozdravom, dr d guba,primar odd plast chirurgie ULK
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?