Dobrý deň. Mám 24 rokov.Nosím podprsenku veľkosti E. V pubertálnom veku mi narástli prsia, ale šport a rýchle schudnutie mi zničili prsia. Ešte som nemala deti. Určite ich raz plánujem mať. Viem, že po operácii nie je vždy možné kojiť a viem, že prsia po pôrode znova ovisnú. Ale aj tak by som rada podstúpila operáciu pŕs. Chcela by som sa spýtať na cenu a či je možné operáciu aj spácať.
Ďakujem
Cena modelácie prsníkov
(Diskusia k téme Modelácia prsníkov (Breast-lift, Mastopexe))
Visitor
Odosielanie
| Basic member |
Košice
Príspevkov: 61
Dobrý deň prajem,
Na našom pracovisku nerobíme zákroky na splátky.
V prípade, že máte záujem o zodpovedne stanovenú definitívnu cenovú ponuku, napíšte prosím priamo na jsvehlik@yahoo.co.uk a ak to nie je pre Vás problém, pošlite foto, najlepšie čelný pohľad a pohľad zo strany.
S pozdravom a prianím pekného dňa
MUDr. Ján Švehlík
Modelačnú operáciu prsníkov, (mastopexiu) mozte podstupit aj ked ste nekojila. Dovody su takmer vzdy \"ortopedické\" ako i estetické. Cena za operáciu vrátane hospitalizácie u nás je 1161.- Euro. Mozte nam poslat foto-detail vasich prsníkov , kde Vám operačný postup podrobnejšie rozoberieme. Dr.Jurášek
Dobrý deň,
na pracovisku Avelane clinic v Nitre ponúkame klientom aj možnosť splátok. Ako napísal kolega, je potrebné Vás vidieť osobne alebo aspoň na fotografiach, potom je možné vyjadriť sa aj k cene. Je pravdepodobné, že pri veľkosti košíkov E by ste uvítala aj menšiu redukciu prsníkov. V prípade záujmu o konzultáciu sa prosím objednajte na recepcii kliniky na tel. 037/772 2027, mob.0948 772 202 alebo pošlite foto na mail: imrichkovacmd@gmail.com. Prajem pekný deň!
S pozdravom,
MUDr.Imrich Kováč
Visitor
Príspevkov: 1
Dobrý deň,
Mám 5 mesačného synčeka(už mesiac nekojím) a 40 rokov a problém s ovisnutým poprsím.Od mladosti mám veľké prsia a vekom sa to zhoršuje aj chudnutím.Rada by som vedela koľko by stála operácia zmenšenia a modelácia prs a či je možne operáciu splácať,som zo Žiliny kde teda je najbližšia klinika,a či je možne keď mám problém s chrpticou ,aby to zaplatila poisťovňa v plnej výške.
Ďakujem za odpoveď
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?