Modelácia prsníkov po schudnutí

(Diskusia k téme Modelácia prsníkov (Breast-lift, Mastopexe))

Modelácia prsníkov po schudnutí

Chcela by som sa spýtať schudla som dosť kíl,ale tým mi aj prsia veľmi ovisli a koža na nich je veľmi zhúžvaná.A preto sa chcem opýtať či mi pomôže modelácia alebo silikóny ale tie nechcem.Dakujem

30.01.2012 14:42

Odosielanie

RE: Modelácia prsníkov po schudnutí

Prajeme vam dobry den,
predovsetkym je potrebne vas vidiet, posudit stupen ochabnutia koze, charakter podkozneho vaziva, prsnej zlazy, atd ... ak mate zaujem o konzultaciu, mozete objednat bud spatne mailom d.guba@ulk.sk
alebo priamo, tel 0903 478 339.
S pozdravom, dr.D.Guba, PhD, Odd. plast.chirurgie , ULK, Bratislava

31.01.2012 08:42

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Pekny den, zalezi od velkostu prsnikov ci po modelazi budu dostatocne velke alebo bude potrebne vlozit aj silikony. Vhodna je konzultacia / 0905 244 577 /
S pozdravom Esthetic

31.01.2012 08:50

Mila neznama,
modelacia Vam urcite pomoze, podstatne je vsak to, aku velkost prsnikov mate a ci po modelacii Vam bude tato velkost dostatocna, resp. budete chciet vacsie.
Ako vsak pisete, silikonove implantaty nechcete, a tak je Vasa otazka vlastne uz zodpovedana :-)
S pozdravom,
dr. jo skulavik

07.02.2012 20:39

Ahoj. Som dva tyzdne po modelacii prsnikov. Tiez som velmi schudla a miesto prs som mala len ovisnutu kozu. Mozem to len doporucit pretoze ja som zatial velmi spokojna , mam prsia ako mlade dievca. Posudit uplny vysledok je este skoro ale vyzera to velmi dobre. Aj ja som uvazovala o implatate , pretze to vyzeralo ze uz tam mam len kozu . Lekar ma odhovoril od toho a dobre spravil . Po operacii mam pevne B , co pri mojej utlej postave cekom staci. S vecsimi by som asi vyzerala komicky. Drzim palce

12.05.2012 20:04

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

ahoj slniecko kolko ti povedali ze budes marodit ? a kolko hodin trvala operacia a kolko je potrebne mat euracov na taku operaciu ? skore uzdravenie prajem .

13.05.2012 19:21

Ahoj Monika. Na tuto operaciu nemas narok na marodku ale si musis vziat dovolenku. Ja som bola doma presne 7 dni , viac som si nemohla dovolit. V praci sa snazim nenamahat a da sa to zvladnut. Nemam ziadne bolesti alebo ine problemy , len sa bojim aby som nieco nepokazila. Zajtra mi maju vyberat stehy tak som zvedava co mi povedia . Operacia u mna trvala necele 2 hodiny to je vsak asi u kazdeho inak. Mne to robili v nemocnici v Plzni. Tu zijem uz 5 rokov a stoji to 30 000 ceskych korun plus kazdy den v nemocnici je za 1OOO korun. To je cca 12OO eur. Prajem pekny den.

13.05.2012 19:50

dakujem a nech ti to dobre dopadne.

14.05.2012 20:10

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?