Dobry den, mam 19 rokov a chcela by som podstupit zakrok modelacie prsnikov,ktory v mojom pripade povazujem za opodstatneny /z dovodu poklesu hmotnosti moje prsia uplne stratili pevnost a tvar,co v tak mladom veku pre mna predstavuje velky komlex/.Niekde som citala, ze tento zakrok je vhodne vykonat v dobe,ked je zena presvedcena, ze v buducnosti uz neotehotnie,teda ze nebude kojit.Preto sa chcem spytat,ci je mozne tuto modelaciu vykonat aj v mojom veku,napriek faktu,ze v buducnosti o dietati uvazujem. Dakujem za skoru odpoved
problem
(Diskusia k téme Modelácia prsníkov (Breast-lift, Mastopexe))
alzbeta10
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
01.05.2009 13:03
Odosielanie
Dobry den, pri modelacii prsnikov sa nezasahuje do tkaniva prsnej žlazy, redukuje sa len nadbytocna koza a vývody prsnej zlazy su neporusene. Ak je tato operacia ozaj opodstatnena mozete ju podstupit a kojenie je uplne bezproblemove. Viac informacii na c.t. 048 4399 pri sestricke Zuzane. S pozdravom Dr. Cerven- B.Bystrica.
04.05.2009 14:09
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?