prsia

(Diskusia k téme Modelácia prsníkov (Breast-lift, Mastopexe))

prsia

dobry den mam 24 rokov a po opakovanych dietach mi poklesli prsia.Pokles neni az tak katastrofalny ale mam take rozliate bradavky a o dost sa my svacsili.Raz som citala ze sa da robit zakrok takym sposobom ze sa len obreze dookolo dvorc a stiahne nadbytocna koza a nemusi sa rezat cez prsnik pri com vznikaju nepekne jazvy.A chcela by som vedet aspon orientacnu cenu tohto zakroku spolu s anastezou a hospitalizaciou.A kolko casu trva od prvej konzultaci az po samotny zakrok a co to obnasa.Dakujem

29.12.2009 11:05

Odosielanie

Odpoveď naprsia / 29.12.2009 11:05

Dobrý deň,

v tomto prípade by bolo vhodné,objednať sa na osobnú konzultáciu, ktorá je bezplatná. Počas konzultácie je možné sa poradiť ohľadom zákroku.Cena sa pohybuje okolo 1.600 Euro,termín operácie je možné dohodnúť do 3 týždňov od absolvovania konzultácie,zákrok sa vykonáva v celkovej narkóze,a klient ostáva 1 noc hospitalizovaný.
V prípade záujmu sa môžete kedykoľvek objednať na osobnú konzultáciu na doleuvedenom čísle.

s pozdravom,
MUDr. Rácz
0268230911
www.interklinik.sk

11.01.2010 16:21

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?