Uprava dvorcov

(Diskusia k téme Modelácia prsníkov (Breast-lift, Mastopexe))

Uprava dvorcov

dobrý deň, mám 32rokov, ešte nemám za sebou pôrod. To že mám ľavý prsník väčší ma až tak netrápi, avšak viac mi vadí, že je väčšé dvorec, oproti na pravom prsníku. Je to zložitá operácia? Úpravov dvorca by došlo kúsok i k zmenšeniu prsníka? Ohrozí to kojenie? A koľko stojí takáto operávia? Ďakujem

12.06.2009 12:36

Odosielanie

Odpoveď naUprava dvorcov / 12.6.2009 12:36

prajeme vam dobry den, nie je mozne vam zodpovedne odpovedat na vsetky vase otazky, pokial sme vas nevideli... Upravy prsnikov z dovodov asymetrii ci uz celych prsnikov, alebo "len" dvorcov samozrejme vykonavame. Korekcie dvorcov neohrozuju dojcenie ! ak mate zaujem o konzultaciu, mozete nas kontaktovat mailom, alebo tel> 0903 478 339.
s pozdravom, dr d guba, primar odd plast chirurgie ULK.

12.06.2009 12:44

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
Odpoveď naUprava dvorcov / 12.6.2009 12:36

Vážená pani,
po pôrode mnohokrát dochádza k asymetrii prsníkov.Asymetrické bývajú obvykle 3 komponenty-iná veľkosť a iný stupeň poklesu prsníka,iná veľkos´t dvorca/roztiahnutý dvorec/ a iná výška bradaviek.Ak je rozdiel vo veľkosti prsníkov malý,potom najviac vadí rôzna výška bradaviek a široký dvorec.Takýto stav sadá riešiť pomerne ľahko,dokonca nie je nutné operovať v celkovej anesthézii.Dôležitý je odstup od ukončenia kojenia a ten musí byť minimálne 6 mesiacov .Osobná konzultácia je potrebná.

16.06.2009 10:48

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?