Dobry den ,uz dlhsie mam problemy s chrbticou velmi sa hrbim a myslim ze je to kvoli prsiam mam 24 rokov a moje prsia maju velkost 75 D az F je to problem pre mna dost velky chcela by som vediet aka je cena pri zakroku a ci je to lepsie pred tym nez mam deti alebo az po porode .
Budem rada ked mi pomozete .Ďakujem s pozdravom Bartkova pekny deň.
Zmensenie alebo uprava prsnikov
(Diskusia k téme Modelácia prsníkov (Breast-lift, Mastopexe))
Visitor
Odosielanie
Vsetky vykony na prsnikoch su vhodnejsie po detoch, nie vzdy sa to vsak da vydrzat. Prekonzultovat svoj stav je vsak vhodne osobne. Na konzultaciu sa mozete objednat na c.t. 048 4399 156. S pozdravom Dr. Cerven.
Visitor
Príspevkov: 1
dobri den nepacia sa mi moje prsia mam ich velke .chcela bi som ich mat pevne a mencie mohli bi ste mi poradit co to obnasa a ake su rizika,ci po zakroku budem moct kojit a ako prebieha zakrok?!dakujem vam s pozdravom zuzana bartosova
Dobrý deň, vo Vašom prípade je indikovaná redukčná mamaplastika- operácia, ktorá zmenší objem prsníkov a spevní Vaše prsia. Pre bližšie informácie o zákroku Vám doporučujem objednať sa na konzultáciu plastickému chirurgovi.
S pozdravom MUDr.Daniel Mládek
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?