Zle urobená modelácia

(Diskusia k téme Modelácia a redukcia pŕs)

Zle urobená modelácia

Prosim o radu.Bola som na mastopexii a problem je v tom že po mesiaci na kontrole u svojej doktorky som jej hovorila že jeden prsnik je ovela vačši než druhy po op.povedala že ešte počkame dobre.Prisla som po 3mesiacoch a ten prsnik je taky isty.Ona mi povedala že mi tam mala ešte urobit 1 rez a bolo by to O.K.Chcela som od nej aby to opravila ale ona pyta zase tu istu sumu aby som zaplatila.Myslim si že to nie je moja chyba ale jej a ja som išla na op. s tym že konečne budem mat pekne prsia.Som mlada žena a teraz neviem čo mam robit lebo peniaze zase nemam a aj kebysom mala nie je možne aby som zase platila za jej chybu.

27.01.2011 21:14

Odosielanie

RE: Zle urobená modelácia

Dobry den. Tu Vam my vela nenaradime. Ide o to, ze kazdy lekar ma svoje praktiky. Co je vhodne prebrat uz pri primarnej vstupnej konzultacii.
Zrejme ste si Vy nezavinili nic, takze Vas chapem a mate pravdu. S pozdravom Cerven.

28.01.2011 09:41

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: Zle urobená modelácia

prajeme vam dobry den, nie je celkom zodpovedne sa vyjadrit k problemu bez toho, aby sme vas videli, ak mate zaujem o konzultaciu, event moznosti riesenia, mozete nas kontaktovat spatne mailom, alebo priamo, tel> 0903 478 339. s pozdravom, Dr D Guba, Phd, prim. odd plast chirurgie ULK, Bratislava

31.01.2011 08:51

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?