Aký krém na jazvu po korekci laserom?

(Diskusia k téme Odstránenie jaziev laserom)

Aký krém na jazvu po korekci laserom?

Dobrý večer chcem sa opytať aky krém ja najvhodnejší na jazvu po korekcii laserom.Dakujem za odpoveď.

30.11.2010 20:46

Odosielanie

RE: Aký krém na jazvu po korekci laserom?

Vážená paní,

jak ošetřovat jizvu po ošetření laserem, zaleží na tom, jaký laser byl ke korekci použit. Byl-li použit operační vaporizační laser (CO2 nebo Erb/Yag), je nutno stroupek udržovat suchý, ničím nemazat až do jeho samovolného odloučení. V případě mokvání zasypávat Framykoin zásypem.
Po odloučení stroupku je možné jizvičku ošetřovat stejně jako po ošetření neinvazivními typy laserů (cévním, biostimulačním, ...), t.j. chránit před UV zářením, přikládat silokonovou náplast, provádět tlakové masáže.
V této době je možno používat i krémy na jizvičky z lékárny (Hemagel, Dermatix, Contratubex, Cicalfate, Cicabio, Cebelia Baume, Sheabalm,...).

S přátelským pozdravem
MUDr.Tereza Gabryšová
Dermatolog
Kliniky GHC Praha
tel: 222 211 206,8
ghc@ghc.cz

02.12.2010 08:52

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
Jazva

Dobrý deň.Dakujem za odpoved neviem akí bol laser použitý,ale pán doktor mi povedal aby som si dávala hydratačný krem ja jazvu ošetrenu laserom aby to bolo stále natreté.Neviete mi poradiť akí krém je najlepší?dakujem za odpoved

02.12.2010 22:24

RE: Aký krém na jazvu po korekci laserom?

Dobrý deň chcem sa vás opýtať akí krém je najlepší na jazvu odstránením laserom.Pán doktor mi povedal že jazva musí byť stále natretá aby sa urobila chrasta,a že mam používať hydratačný krém.Prosím vás neviete akí je najvhodnejší krém?Môžem použiť napr:framykoin ....
´dakujem za odpoved

03.12.2010 12:36

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?