Jazva na hrudi

(Diskusia k téme Odstránenie jaziev laserom)

Jazva na hrudi

Chcela by som sa spýtať, mám jazvu v strede hrudníka. Mám ju cca 4 roky. Mám 14 rokov. Kedysi ma to netrápilo, ale posledný rok ma to začalo trápiť a veľmi. Neviete akým spôsobom by to bolo najlepšie odstrániť? Veľmi ma to obmedzuje. Musím si kupovať tričká ktoré sú úplne až po krk a aj to sa pre dievčatá ťažko hľadá. Používala som aj Biolampu ale nepomáhalo to. Ani krémy žiadne nepomáhajú. Som strašne zúfala. :-(

13.08.2010 13:37

Odosielanie

RE: Jazva na hrudi

Dobrý den Lucko,

na Klinice GHC v Praze nabízíme více možností, řešení určitě jsou, nezoufejte. I když žádná jizva nelze zcela odstranit, vždy je možné ji upravit tak, aby byla co nejméně nápadná. Možností je mnoho, pro každou jizvu a klienta je vhodné jiné, případně kombinace ošetření a k určení pro Vás nejvhodnější léčby slouží osobní konzultace s dermatoložkou. Tato vstupní konzultace činí na Klinice GHC 600,-Kč. Způsoby, které Vám na Klinice GHC můžeme nabídnout je ošetření biostimulačním cévním laserem V Beam Perfecta, karboxyterapií, frakčním CO2 laserem a frakční mikroplasmou (unikátní hlavice Pixel přístroje Accent), reexcizí jizvy, injekční aplikací Diprophosu, výplňových materiálů a Botoxu, domácí ošetřování silikonovou náplastí a fotoprotekcí. Je možné rezervovat dostatek času tak, aby mohlo rovnou proběhnout případné ošetření. Pro rezervaci jsem Vám k dispozici na dole uvedených kontantech.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC,

Ivana Műllerová
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: +420 222 211 206,8
mullerova@ghc.cz

13.08.2010 14:41

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý deň,
jazvy v dekolte bývajú ťašie riešitelným problémom. Kolega z kliniky GHC v Prahe detailne vymenoval všetky postupy ktoré sa pri odstraňovaní takýchto jaziev používajú. Nebudem to teda znovu rozpisovať.
Prakticky všetky takéto zákroky môžete absolvovať aj u nás. Treba si však uvedomiť, že žiadna liečba nevedie ku 100% výsledku (t.j. jazva úplne zmizne). Dopredu sa nedá povedať, krorá metóda bude najvhodnejšia a na výsledky sa čaká až mesiacov. Čiže ,čím skorej začnete, tým skorej sa nájde optimálny liečebný postup.
S pozdravom Dr.Vrabec

17.08.2010 07:57

Dobrý deň, zrejme sa jendá o keloidnú jazvu, je možné v liečbe použiť CO2 laser, ktorým možno dosiahnuť významné zlepšenie, nie celkom vyliečenie. Možno sa objednať na t.č. 0905676725 na konzultáciu a prípadnú liečbu. Volať prosím doobeda,.S pozdravom G.Niepel

17.08.2010 10:28

RE: Jazva na hrudi a na chrbte

Dobry den,chcel by sa spytat ,mam jazvy na hrudniku aj na chrbate po akne ale su velmi velke ,akym sposobom by sa dali odstranit prosim poradte mi.Som strasne zufaly............

18.09.2010 04:33

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?