Dobry den, dala som si odstranit znamienko na lici. myslela som si, ze mi po roku zmizne...teraz mi to trochu prekaza, pretoze jazva ostala...chcela by som sa opytat, ci sa u vas aj takato jazva formou lasera da ostranit. Za odpoved dakujem. Maja
Jazva po odstráneni znamienka
(Diskusia k téme Odstránenie jaziev laserom)
Visitor
Odosielanie
| Basic member |
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 242
Dobrý deň Maja.
Jazva sa odstrániť nedá.Ničím,ani laserom.Dá sa iba korigovať,aby bola esteticky prijatelnejšia,menej nápadná. Laser je na to vhodný !
| Basic member |
Brno
Príspevkov: 206
Vážená paní,
ke zlepšení vzhledu jizev máme k dispozici více metod. Záleží na charakteru projizvení (a dohodě s pacientem). Frekventovanou ambulantní metodou je laserový resurfacing, nejlépe frakčním CO2 laserem. Jednou z dalších variant je kúra středně hlubokým (nikoli povrchovým) lékařským peelingem, optimálně v kombinaci s intenzivním červeným světlem 630 nm. Použít lze i karboxyterapii, kvalitní radiofrekvenci atd. Základní informace, včetně aktuálních cen, najdete na mém webu (viz níže). Detailně můžeme vše probrat v mé ordinaci.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz
Pekny den, je mozne zbrusenie jazvy frakcnym laserom MiXto, niekedy je potrebne aj opakovany zakrok. Objednajte sa na c. 0905 244 577 alebo 02/54415404.
S pozdravom Esthetic
Dobrý deň! Na korekciu jaziev využívame prevažne laserové ošetrenie. Typ prístroja volíme podľa vzhľadu jazvy. K predpokladanému počtu ošetrení ako aj k predpokladanému výslednému efektu je možné sa vyjadriť až po osobnej konzultácii. V prípade záujmu Vás radi objednáme na tel.č . 0910336236, 0376969811.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?