Jazva po odstráneni znamienka

(Diskusia k téme Odstránenie jaziev laserom)

Jazva po odstráneni znamienka

Dobry den, dala som si odstranit znamienko na lici. myslela som si, ze mi po roku zmizne...teraz mi to trochu prekaza, pretoze jazva ostala...chcela by som sa opytat, ci sa u vas aj takato jazva formou lasera da ostranit. Za odpoved dakujem. Maja

22.10.2011 20:55

Odosielanie

RE: Jazva po odstráneni znamienka

Dobrý deň Maja.
Jazva sa odstrániť nedá.Ničím,ani laserom.Dá sa iba korigovať,aby bola esteticky prijatelnejšia,menej nápadná. Laser je na to vhodný !

23.10.2011 16:34

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Vážená paní,

ke zlepšení vzhledu jizev máme k dispozici více metod. Záleží na charakteru projizvení (a dohodě s pacientem). Frekventovanou ambulantní metodou je laserový resurfacing, nejlépe frakčním CO2 laserem. Jednou z dalších variant je kúra středně hlubokým (nikoli povrchovým) lékařským peelingem, optimálně v kombinaci s intenzivním červeným světlem 630 nm. Použít lze i karboxyterapii, kvalitní radiofrekvenci atd. Základní informace, včetně aktuálních cen, najdete na mém webu (viz níže). Detailně můžeme vše probrat v mé ordinaci.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz

24.10.2011 08:25

Pekny den, je mozne zbrusenie jazvy frakcnym laserom MiXto, niekedy je potrebne aj opakovany zakrok. Objednajte sa na c. 0905 244 577 alebo 02/54415404.
S pozdravom Esthetic

24.10.2011 14:19

Dobrý deň! Na korekciu jaziev využívame prevažne laserové ošetrenie. Typ prístroja volíme podľa vzhľadu jazvy. K predpokladanému počtu ošetrení ako aj k predpokladanému výslednému efektu je možné sa vyjadriť až po osobnej konzultácii. V prípade záujmu Vás radi objednáme na tel.č . 0910336236, 0376969811.

26.10.2011 08:34

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?