Korekcia jazvy

(Diskusia k téme Odstránenie jaziev laserom)

Korekcia jazvy

Dobrý deň.Chcela by som sa Vás opýtať akú metódu korekcie jazvy by som mala zvoliť? Mám čerstvú ranu po úraze-pod okom (cca.2 cm ryha), ktorej výsledkom bude zrejme nepekná jazva. Je vhodný aj frakčný laser? A ak áno, koľko krát je zvyčajne vhodné zákrok opakovať? Ďakujem veľmi pekne.

06.02.2012 17:55

Odosielanie

RE: Korekcia jazvy

Dobrý deň! Na korekciu jaziev využívame aj frakčný laser- na našom pracovisku konkrétne Erbium GLaas- po ošetrení týmto typom lasera nevznikajú chrasty, ošetrenia je treba opakovať podľa typu jazvy 3-5x v 2-3týždňových intervaloch.
S pozdravom MUDr.Chovancová, Medical MKP s.r.o.Nitra

07.02.2012 08:33

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

Pozerala som Vašu webovú stránku a mala by som záujem podstúpiť zákrok u Vás.Kedy by bolo vhodné prísť na zákrok?Keďže teraz mám ranu iba 5-dňovú, tak hneď ako mi odpadne chrasta?A ešte by som mala jednu otázočku.Keby som si chcela naraz odstrániť aj zopár jazvičiek po akné, ako sa zvyšuje cena?Vďaka ešte raz.Natália

07.02.2012 12:05

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Na zákrok je vhodné prísť cca 4týždne od poranenia kože, je možné ošetriť aj staršie jazvy po akné. Cena závisí od pulzov- do 20pulzov je cena 33 €, cenu upresňujeme pri osobnej konzultácii.
S pozdravom Dr.Chovancová

07.02.2012 12:43

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

Takže najprv sa musím objednať na konzultáciu, až potom mi bude vykonaný zákrok, aby som vedela, koľko voľna si budem musieť v práci vybaviť, lebo som zo ZA.

07.02.2012 13:01

Ošetrenie je možné urobiť aj v deń vstupného vyšetrenia, pokiaľ nie sú konraindikácie /napr,.tehotenstvo, opálená pokožka.../.

07.02.2012 13:29

Čiže bude problém, keď mám tmavú pokožku?

07.02.2012 13:32

Bližšie sa viem vyjadriť aspoň podľa fotky, ktorú môžete zaslať na adresu chovancova@medicalmkp.sk.

07.02.2012 13:43

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?