Dobrý deň.Chcela by som sa Vás opýtať akú metódu korekcie jazvy by som mala zvoliť? Mám čerstvú ranu po úraze-pod okom (cca.2 cm ryha), ktorej výsledkom bude zrejme nepekná jazva. Je vhodný aj frakčný laser? A ak áno, koľko krát je zvyčajne vhodné zákrok opakovať? Ďakujem veľmi pekne.
Korekcia jazvy
(Diskusia k téme Odstránenie jaziev laserom)
Visitor
Odosielanie
Dobrý deň! Na korekciu jaziev využívame aj frakčný laser- na našom pracovisku konkrétne Erbium GLaas- po ošetrení týmto typom lasera nevznikajú chrasty, ošetrenia je treba opakovať podľa typu jazvy 3-5x v 2-3týždňových intervaloch.
S pozdravom MUDr.Chovancová, Medical MKP s.r.o.Nitra
Visitor
Príspevkov: 4
Pozerala som Vašu webovú stránku a mala by som záujem podstúpiť zákrok u Vás.Kedy by bolo vhodné prísť na zákrok?Keďže teraz mám ranu iba 5-dňovú, tak hneď ako mi odpadne chrasta?A ešte by som mala jednu otázočku.Keby som si chcela naraz odstrániť aj zopár jazvičiek po akné, ako sa zvyšuje cena?Vďaka ešte raz.Natália
Na zákrok je vhodné prísť cca 4týždne od poranenia kože, je možné ošetriť aj staršie jazvy po akné. Cena závisí od pulzov- do 20pulzov je cena 33 €, cenu upresňujeme pri osobnej konzultácii.
S pozdravom Dr.Chovancová
Visitor
Takže najprv sa musím objednať na konzultáciu, až potom mi bude vykonaný zákrok, aby som vedela, koľko voľna si budem musieť v práci vybaviť, lebo som zo ZA.
Ošetrenie je možné urobiť aj v deń vstupného vyšetrenia, pokiaľ nie sú konraindikácie /napr,.tehotenstvo, opálená pokožka.../.
Visitor
Čiže bude problém, keď mám tmavú pokožku?
Bližšie sa viem vyjadriť aspoň podľa fotky, ktorú môžete zaslať na adresu chovancova@medicalmkp.sk.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?