dobry den.som po autohavarii,ktora sa mi stala v auguste 2010.mal som skalpacne poranenie koze na cele a lici,mam rozsiahle jazvy na lavej strane tvare.po prepusteni z nemocnice mi bolo povedane,ze taketo jazvy sa hoja 6-9mesiacov.chcel by som vas poprosit o radu co by sa dalo v takomto pripade robit nakolko tieto jazvy su dost vyditelne a chcel by som ich aspon co najviac zminimalizovat.
Čerstvé jazvy na tvári
(Diskusia k téme Odstránenie jaziev laserom)
Visitor
Odosielanie
| Basic member |
Príspevkov: 2
Jazvy sú problematickým defektom na tvári, ale možnosťou je aplikovať vlastnú krv do daných partií. Je to tzv. metóda aplikácie krvnej plazmy známa ako drakulová terapia. Ak chcete viac vedieť o metóde môžete sa pozrieť na stránke www.dost.sk. Metóda zmäkčuje kožu a jazvy splývajú so zdravou pokožkou.
Prajeme vam dobry den, bez toho, aby sme vas videli, vam nemozeme povedat sposob, a ani cas riesenia, navyse ak sa jedna o jazvy tvare, Ak mate zaujem o konzultaciu, mozete nas kontaktovat bud spatne mailom alebo priamo telefonicky> 0903 478339.
s pozdravom, dr D Guba, PhD, prim odd plast chirurgie ULK, bratislava
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Ráda bych Vám nabídla osobní konzultaci s naší dermatoložkou, MUDr. Ninou Koutnou, která v rámci této konzultace zhodnotí stav jizvy a zvolí řešení nejvhodnější pro Vás. Může se jednat o ošetření laserem, záleží však na stavu. V případě ošetření laserem je vhodné podstoupit alespoň 2 ošetření. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč, dle indikace Vás na ní lékařka informuje o ceně doporučeného ošetření. Pro objednání jsem Vám kdykoliv k dispozici.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
Nutno vidět, laser asi ano, ale dle stavu, vhodné alespoň 2, spíše více ošetření, jde o to, zda pán nežije na Slovensku a Praha ho nezajímá.
Díky a pěkný den, NK.
Dobry den,
v dnesni dobe existuje hodne zpusobu jak jizvy jak po zakroku neb po uraze zjemnit.
moderne a vysokotechnologicky se daji kombinovat ruzne metody, Lasery, IPL, kosmeticka jizva a podobne ale
radi bychom Vas informovali o moznosti zjemneni jizev pomoci stem cells, ktere se daji bud ziskat absoutne konzentrovane neb jsou obsazeny ve vlastnbim tuku, ktery se vstrikne pod jizvicky a ty se zlepsi....
Pristrojem harvest-jet ziskany tuk je vhodny pro zjemneni jizev at jiz cerstvych neb i starsich.
Radi Vas detailne primo zainformujeme a napiste nam prosim na:
office@aspenaestheticclinics.com
na
www.aspenaestheticclinics.com
Visitor
Príspevkov: 1
Dobrý deň. Pred dvoma týždňami som mala úraz hlavy. Okrem hlavy som mala rozbité aj čelo, kde mám jazvu o dĺžke cca 4-5 cm. Chcela by som sa opýtať, čo by sa dalo v tomto prípade robiť s touto jazvou, aby bola čo najmenej viditeľná. Ďakujem.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?