Poúrazová jazva na tvári

(Diskusia k téme Odstránenie jaziev laserom)

Poúrazová jazva na tvári

Dobrý deň,

chcela by som sa Vás spýtať na možnosť odstránenia poúrazovej jazvy, ktorú mám nad hornou pernou, tesne pod nosom, ide o cca. 1 cm jazvu, ktorú mi museli zašiť 3 stehmi. Nie je veľmi viditeľná, ale chcela by som si ju dať odstrániť. Je možné ju odstrániť laserom úplne alebo bude sa dať aj naďalej troška vidieť? Aký je celý priebeh takejto procedúry a koľko by to približne stálo?

Ďakujem pekne a prajem pekný deň.

S pozdravom

Sabína

04.01.2011 13:32

Odosielanie

RE: Poúrazová jazva na tvári

Laserové ošetrenie v tomto prípade vôbec nie je vhodné, pre tento typ jaziev sa volí neagresívny typ metodiky ako sú masáže so špeciálnymi krémami na ovplyvnenie jazvy, alebo nástreky kortikoidmi, (čo vo vašom prípade nie je vhodné), ale k najprogresívnejším metódam patrí nástrek vlastnou krvnou plazmau. Aplikáciu krvej plazmy robíme aj v našom zariadení DOST, je to metóda známa ako "drakulová terapia", pokiaľ by ste mali záujem môžete sa u nás prihlásiť.

04.01.2011 14:36

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

prajeme vam dobry den, je potrebne jayvu vidiet, posudit jej charakter, a mieru dozretia, potom vam mozeme povedat viac. Ak mate zaujem o konzultaciu, mozete nas kontaktovat sspatne mailom, alebo priamo, tel< 0903 478 339. S pozdrvom, dr D Guba PhD, prim odd plast chirurgie ULK, Bratislava

04.01.2011 15:53

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý den,

je nutné osobně navštívit lékaře, aby zhodnotil stav jizvy a dle toho určil nejvhodnější způsob ošetření jizvy. Na naší klinice nabízíme mnoho způsobů, jak ošetřit jizvu. Patří mezi ně ošetření špičkovým cévním laserem, karboxyterapie, mezoterapie, ošetření moderním přístrojem Accent, aplikace výplňových materiálů, silikonové náplasti... Ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci k některé z našich zkušených dermatoložek, aby mohla doporučit ošetření a informovat Vás o jeho ceně. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč a nejbližší termíny jsou k dispozici v rozsahu nejbližších dnů. Pro objednání jsme Vám kdykoliv rádi k dispozici.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz

04.01.2011 16:18

Ahoj Sabina,

podla toho co citam v popise, mam takmer rovnaky problem. Ako si to nakoniec vyriesila? Dakujem za odpoved.

S pozdravom

T.

11.03.2011 17:28

Ahoj,

zatiaľ som to neriešila, lebo do Prahy sa mi nechce ísť kvôli tomu na vyšetrenie, pretože si myslím, že nie je to až také vážne..keby som si našla niečo u nás, čo by nebolo ani tak finančne náročná, tak by som bola veľmi rada. A Ty? Nemáš nejaké odporúčania?

SABI :o)

11.03.2011 18:33

Dobry den,
modernimi metodami se Vam da velice dobre pomoci
mozna by jste mohla zaslat foto na:
clientfotos@aspenaestheticclinics.com a nas team by se Vam pote primo vyjadril neb prijdte kdykoliv na konsultaci
dekujeme

Aspen Aesthetic Clinics
team Klinika Praha Vinohrady
klinikapraha@aspenaestheticclinics.com
+420 222 222 335
www.aspenaestheticclinics.com
www.aspenaestheticclinics.cz

14.03.2011 19:10

Jazva na cele po uraze

Dobry Den.Chcela by som sa spytat,v siedmych rokoch som mala uraz,spadla som na radiator a rostala si celo,je to 1,3cm jazva a je dost vyditelna,a chcela by som si ju navzdy odstranit laserom.Jazvu som nemala zosivanu ale liecenu doma.Aky je priebeh tejto procedury a kolko by to stalo. Dakujem pekne s pozdravom Misel

01.02.2012 17:25

RE: Jazva po operacije

Dobry Den.Chcela by som sa vas spitat ze mam jazvu po operacije slepeho creva,jazva ma 2cm.Dala by sa odstranit a kolko by to priblizne stalo. Velmi pekne dakujem za pochopenie s pozdrvom ivus

01.02.2012 17:30

RE: Jazva na cele po uraze

Dobrý deň! Jazvy sa nedajú odstrániť, dajú sa však korigovať. Na korekciu využívame podľa vzhľadu jazvy predovšetkým laserové ošetrenie. Odhadovaný počet potrebných ošetrení je možné upresniť pri osobnej konzultácii. Cena jedného ošetrenia laserom je 33€.
S pozdravom MUDR.Chovancová,Medical MKP s.r.o., Nitra

02.02.2012 09:10

Pekny den, je mozne urobit len korekciu jazvy . Vhodne je zbrusenie frakcnym laserom MiXto, cena je cca 100 €, urcite je vhodne osetrenie zopakovat.
Objednajte sa na c. 0905 244 577 alebo 02/54415404.
S pozdravom Esthetic

03.02.2012 14:31

Pekny den, jazvu je mozne len korikovat , nie je mozne ju uplne odstranit. Vhodne je zbrusenie frakcnym laserom MiXto. Cena je cca 100 €. Objednajte sa na c. 0905 244 577 alebo 02/54415404.
S pozdravom Esthetic

03.02.2012 14:34

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?