dobry den. chcela by som sa informovat o zakroku : Odstránenie nadmerného potenia (hyperhidrózy) botulotoxinom (Botox).. ako dlho vydrzi tento zakrok? je to na stalo alebo to ma stanovenu dobu na kolko mesiacov ci rokov? mala by som zaujem len sa potrebujem informovat, kedze to tu nemate detailne rozpisane ..som uz z toho potenia na nervy.. neviem si pomoci uz som skusala cokolvek aj driclor ale stale to nekonci .. prosim pomozte :(
Dlžka efektu
(Diskusia k téme Odstránenie nadmerného potenia (hyperhidrózy) botulotoxinom (Botox))
Visitor
Odosielanie
Botoxem 12-18 mesicu
napiste primo na
office@aspenaestheticclinics.com
a zaslemem vam informace jak odstranit poceni moderne trvale metodou harvest-jet
dekujeme
www.aspenaestheticclinics.com
Pekny den, dlzka efektu pri aplikacii botulotoxinu do podpazusie je cca 6-9 mesiacov. Teraz mame na klinike aj akciu na tento zakrok, objednajte sa na c. 0905 244 577 alebo 02/54415404.
Tesime sa na stretnutie u nas na klinike.
s pozdravom Esthetic
Visitor
Príspevkov: 2
dobry den ..a ak sa mozem este spytat.. cenovo?
podle metody
napiste primo
office@aspenaestheticclinics.com
| Basic member |
Brno
Príspevkov: 206
Vážená paní,
mým pacientkám obvykle stačí 1 ošetření BOTOXEM/DYSPORTEM ročně, v průměru užívám 15 jednotek BOTOXU na 1 podpaží, cena je 7€ za jednotku, tzn. 210 € za obě podpaží.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?