potenie

(Diskusia k téme Odstránenie nadmerného potenia (hyperhidrózy) botulotoxinom (Botox))

potenie

Veľmi, veľmi prosím, aby sa mi niekto ozval, čo má dlohodobé skúsenosti a referencie o riešení nadmerného potenia. Pred 4 rokmi som absolvovala sympatektómiu- zákrok sa "podaril" nepotia sa mi ruky, ale sa potím "CELÁ! OD hlavy po kolená. 2roky som absolvovala rôzne vyšetrenia od neurológa....nič sa nenašlo. Čaje, kúpele samozrejme nepomáhajú..Potom som to vzdala. Málokto si vie predstaviť, ako sa takto dá existovať. Budem vďačná za akúkoľvek radu- veď veda a poznatky idú rýchlo dopredu...

23.05.2009 12:30

Odosielanie

Odpoveď napotenie / 23.5.2009 12:30

Ahoj prosim ta ozvi sa mi spatne na tento e-mail, mam tie iste problemy ako ty. Som sice po operacii este len 8 mesiacov, ale ziadne zlepsenie necitim. Ak v mojom pripade hovorim tiez o kompenzacnom poteni tak ti garantujem ze sa potim tiez cely a to tak ako ako to vieme len my pacienti s kompenzacnym potenim. Odpis mi prosim na pali.m@centrum.sk

28.02.2010 11:01

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?