dobry den

(Diskusia k téme Odstránenie znamienok, kožných výrastkov)

dobry den

chcem sa opytat ohladne jaziev,som rok po operacii ale moje jazvicky su este stale cerveno-bordove.zmizne mi to ? mam zmysel pouzivat aj po roku este kremy na jazvy ?
dakujem

16.01.2010 10:55

Odosielanie

Odpoveď nadobry den / 16.1.2010 10:55

Vážená paní,
obvykle první rok jizvy vždy ještě "pracují", za tuto dobu však většinou vyblednou. V opačném případě jim lze "pomoci". Možností je více, základní informace najdete na mém webu - viz níže. Záleží především na klinickém nálezu a dohodě s pacientem, v mé ordinaci můžeme společně vybrat optimální léčebné schema.
Pokud máte zájem, termín nezávazné konzultace získáte elektronicky (v tomto případě mi prosím zašlete Vaši představu o ideálním dnu a hodině) nebo telefonem. Druhá varianta je pružnější.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz

18.01.2010 10:55

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
Odpoveď nadobry den / 16.1.2010 10:55

Zdravím,urýchliť hojenie a blednutie jazvičiek ako aj strií je možné biostimulačným laserom,s ktorým máme na pracovisku v týchto indikáciách výborné skúsenosti.
Kanátová,Estetic studio,B.Bystrica

19.01.2010 13:44

Znamieko

Dobry den,

kozna lekarka, a zaroven onkologicka mi odporucila odstranenie znamienka na hrudi resp. v okoli prsnika. S manzelom planujeme druhe dieta, ako je doba hojenia jaziev? Bojim sa, aby sa mi neroztiahli.

Dakujem

26.07.2010 14:47

RE: dobry den

Dobrý den,

dle vyjádření naší dermatoložky MUDr. Niny Koutné v zásadě partie prsou, dekoltu a zad jsou rizikové a jizvy se tam hojí hůře než jinde, lze tedy očekávat roztažení jizvy nebo keloid vcelku bez ohledu na těhotenství.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz

27.07.2010 08:42

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?