Postup a následky odstránenia výrastkov

(Diskusia k téme Odstránenie znamienok, kožných výrastkov)

Postup a následky odstránenia výrastkov

Dobrý deň.
Chcel by som sa informovať o možných postupoch odstránenia a prípadných následkoch kožných výrastkov. Mám ich na hlave konkrétne 2 väčšie a jeden malý útvar. Celkovo mi veľmi neprekážajú, no z estetického hľadiska nemôžem voliť veľmi krátke strihy vlasov.

15.02.2011 20:53

Odosielanie

RE: Postup a následky odstránenia výrastkov

Dobry den,

nasa klinika Interklinik v Bratislave Vam moze ponuknut osobnu konzultaciu s plastickym chirurgom, ktory Vas bude informovat o zakroku, cene a termine osetrenia.

Konzultacia je spoplatnena za 10 euro. Tato suma se Vam odpocita od ceny zakroku.

V pripade zaujmu nas kontaktujte.

S pozdravom,

team Interklinik.

+412 2 6823 0911
+421 905 480 848
interklinik@interklinik.sk
www.interklinik.sk

16.02.2011 14:00

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: Postup a následky odstránenia výrastkov

Dobrý deň,
výrastky sa dajú odstrániť chirurgicky, alebo laserom. Najlepšie by bolo prísť na konzultáciu, ale zákrok by sa vám mohol urobiť aj hneď.Ceny si môžete pozrieť na našej webovej stránke - www.dermapoint.sk
Ak máte záujem, kontaktuje nás na čísle 0905 396 068, 041/763 0049, alebo e-mailom: office@dermapoint.sk . S pozdravom Vanková,laserové centrum Dermapoint

23.02.2011 16:58

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?