Ako sa dajú liečiť lipomy?
lipomy
(Diskusia k téme Odstránenie znamienok, kožných výrastkov)
Visitor
Odosielanie
lecba lipomu je mozna mnoha smery ale jeden z nejelegantnejsich a bez jizvy je rozpustit v loklani anestesii laserem- laserlipo
zaslete foto na:
office@aspenaestheticclinics.com
neb zvolejte +420 222 222 335, 723 850 509
Dobrý deň prajem,
lipóm je možné riešiť chirurgicky a taktiež i laserom. Vhodné metódu liečby Vám určí chirurg po osobnej návšteve. V prípade záujmu a Vašich ďalších otázok nás môžte kontaktovať na nasledovných kontaktoch:
e-mail:info@chirkoz.sk ,mobil:00421 903752533 , pevná linka:00421 2 63530163, web: www.chirkoz.sk
S pozdravom
tím jednodňovej laserovej chirurgie,estetickej chirurgie, chirurgie ruky a dermatovenerológie.
Visitor
Príspevkov: 2
Dobrý deň, mám lipom v oblasti žalúdka. Lekár internista ma na to upozornil asi pred 13 rokmi, keď som tam chodila na gastroskopické vyšetrenia kvôli helicobakteru. Odvtedy to sledujem a zdá sa mi, že je väčší. Roky mám žaludočné problémy,šťavy, nafukovanie.Už som sa s tým naučila žiť za pomoci antacíd . Vadí mi, keď som nafuknutá, čo mi spôsobuje tlak v tej oblasti, kde je ten hrboľ - niečo ako kolika a mám pocit, že mi to tam zavadzia. Čo sa dá s tým robiť? Chirurgické odstránenie lipomu by mi hradila poisťovňa?
Ďakujem za odpoveď.
Visitor
Príspevkov: 2
Chcela by som dodatočne priložiť foto k predchádzajúcemu príspevku.
Priložené fotografie
K tomuto príspevku sú priložené fotografie, ktoré sa zobrazujú iba prihláseným užívateľom - pre ich zobrazenie sa prihláste alebo sa zaregistrujte.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?