Dobrý deň,
Mám materské znamienko na hrudníku a rozmýšľam o jeho odstránení na plastickej chirurgii, keďže je na dosť viditeľnom mieste. Zostane mi po znamienku jazva? Je lepšie znamienko vybrať alebo radšej nie ak má pravidelný tvar a nie sú na ňom žiadne zmeny?
Odstránenie materských znamienok ano či nie?
(Diskusia k téme Odstránenie znamienok, kožných výrastkov)
Visitor
Odosielanie
| Basic member |
Príspevkov: 9
Znamienko si môžete dať odstrániť, jazva nemusí byť viditeľná, to záleží od typu kože. Je lepšie si dať znamienko aspoň dermatoskopicky vyšetriť, aby ste vedeli, či je v poriadku. Môžete sa objednať na konzultáciu k doktorovi , kde Vám pozrie znamienko a prípadne poradí, či je vhodné ho vybrať. Či budete mať jazvu po zákroku, vám tiež predbežne môže povedať(podľa typu vašej kože).
Objednať sa môžete na t.č. 0905 396 068, 041/763 0049. Alebo office@dermapoint.sk
Visitor
Príspevkov: 1
ja som si dala odstrániť materské znamienko na hrudníku pred rokom a čosi, odporučila mi to kožná lekárka, dnes by som určite tak nekonala.Zostala mi nepekná jazva, ktorú mi táto kožná lekárka aj liečila, ale bez úspechu, len som bola ľahšia o niekoľko desiatok eur. Dodnes mám jazvu veľmi citlivú a nepeknú, keby som vedela dopredu, že výsledky budú negatívne, tak určite si nechám znamienko.
Visitor
Príspevkov: 7
Ahoj, rovnako mám znamienko na hrudníku, rovno na viditeľnom mieste vo výstrihu a odstrániť som si ho nedala, aj keď nevyzerá efektne taká hnedá bobuľa. Môj plastický chirurg, ktorý mi už odstraňoval 2 x znamienka, mi to neodporúča, pretože je to vraj miesto, kde jazva bude viditeľná a koža je tam dosť napnutá. Ale samozrejme je to na tebe. Každopádne ma prosím informuj ako si sa rozhodla a ako to dopadlo -ak si išla.
Dobrý den,
doporučuji Vám osobní konzultaci s dermatologem, kteří běžně odstraňují znaménka. Je potřebné, aby lékař osobně zhodnotil stav a velikost znamének a dle toho rozhodl o dalším postupu. Znaménka odstraňujeme klasicky chirurgicky nebo pomocí frakčního laseru, samozřejmostí je v případě indikaci lékaře také zajištění histologického vyšetření a jeho cena 800,- Kč. Na naší klinice činí cena konzultace s dermatoložkou 600,- Kč, odstranění 1 znaménka pak 1200,- Kč. Po jakémkoliv zákroku do těla zůstane jizva, u menších zákroků může být v budoucnu pro Vaše okolí v podstatě neviditelná, u větších zákroků je patrná. Navíc každý z nás má jinou hojivost a jiný sklon k tvoření jizev. Dermatologové Kliniky GHC Praha mají i mnoho možností jak korigovat samotný vzhled jizvy.
V případě zájmu o objednání jsme Vám rádi k dispozici na uvedených kontatech.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
| Basic member |
Brno
Príspevkov: 206
Vážená paní,
ve výstřihu je riziko keloidních jizev poměrně velké, znamínka zde proto odstraňuji opravdu jen ze zdravotních důvodů, nikoli z estetických.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?