Odstranenie znamienok a vyrastkov na kozi

(Diskusia k téme Odstránenie znamienok, kožných výrastkov)

Odstranenie znamienok a vyrastkov na kozi

Dobry den, rada by som si nechala odstranit laserom niekolko znamienok na tvari a tele, a tiez pod pazuchami kozne vyrastky. Kedy je najlepsi cas na odstranovanie a ake su cakacie doby na zakrok? Dakujem

09.09.2008 13:25

Odosielanie

Odpoveď naOdstranenie znamienok a vyrastkov na kozi / 9.9.2008 13:25

Dobry den prajem. Vhodne obdobie na odstranenie znamienok je v podstate celorocne, okrem letneho obdobia. Cakacia doba : 2 dni az tyzden.

S uctou tim Chirkoz-u.

09.09.2008 18:28

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Idealny cas je na jesen, ked uz nie ste opalena a miesta po zakrokoch sa lepsie hoja. Terminy sa daju rezervovat cca tyzden vopred. Pri osobnej konzultacii lekar zhodnoti Vas stav a navrhne pre vas najvhodnejsi sposob odstranenia, podozrive  znamienka podrobi rozboru pod digitalnym dermatoskopom.
Ak sa rozhodnete, nech sa paci, objednat sa mozete na 0911 237 934, 6381 2218, 6381 2294 v pracovnych dnoch od 7 - 19 h, v sobotu od 7 - 13 h, alebo mailom. Mailom navrhnuty termin je potrebne potvrdit najneskor v priebehu nasledujuceho dna, inak sa automaticky zrusi.

11.09.2008 11:29

Dobry den,na odstranovanie znamienok a vyrastkov je idealne neslnecne obdobie a obdobie fyzickeho kludu, kedy nie je vyvijany extremny tah na kozu a su vytvorene otpimalne podmienky na proces hojenia. Samozrejme nie je vhodne planovanie kupelneho ci ineho pobytu pri vodnych plochach, v nasich podmienkach je optimalnym obdobim oktober az marec. S pozdravom MUDr.Iveta HASOVA

23.09.2008 15:32

dobry den mam vela znamienok na tvary a chcela by som si ich dat odstarnit poradte mi ako je nalepsie metoda na ich odstranenie aby mi neostali jazvy.dakujem

10.05.2009 23:14

Kvalitné  (3)    Nekvalitné  (0)

Dobrý deň Vám prajem,
o najvhodnejšej metóde odstránenia znamienok rozhodne plastický chirurg pri osobnom stretnutí v závislosti od typu znamienka, nakoľko nie všetky znamienka je možné odstraňovať laserom. V našom zdravotníckom zariadení sa venujeme chirurgickému i laserovému spôsobu.
Radi Vám zodpovieme Vaše ďalšíe otázky. V prípade záujmu, nás kontaktujte na nasledujúcich kontaktoch: info@chirkoz.sk, 0903/752533, 02/63530163, www.chirkoz.sk.

S pozdravom tím privátnej dermatológie, jednodňovej laserovej chirurgie a estetickej chirurgie - www.chirkoz.sk.

11.05.2009 10:50

preji pekny den,chtela bych se zeptat navice otazek.pred mesicem se me narodila dcerka,v porodnici me pani doktorka upozornila na maly vyrustek u ouska holcicky,ma telovou barvu a vypadalo to jako stipnuti od komara,vubec me to nevadilo,vsak u ouska to neni takovy problem sem si rekla,ale po propusteni z porodnice/rodila jsem v Cechach/se me zdalo ze malinka ma vyrustek i pod spodnim rtem,po navratu na slovensko kde zijeme jsem se zeptala detske lekarky zda se jedna take o vyrustek,ta me rekla ze ano.nevim zda se bude v budoucnu zvetsovat,nebo ne,ale docela me to trapi,mam dva chlapce a ti nemaji nic takoveho,jedina holcicka a hned v obliceji.chtela bych se proto zeptat co a v jakem veku mohu podniknout,jaka ryzika by toto odstraneni pro mou dcerku melo.dekuji za odpoved

20.10.2009 14:09

Dobrý deň.
Vaša otázka pravdepodobne môže spadať aj pod oblasť plastickej chirurgie.
Je možné že uvedené výrastky by sa dali odstrániť i laserom.
No na všetky Vaše otázky sa dá odpovedať až po vyšetrení. najprv si totiž lekár musí byť istý o aké výrastky sa jedná, resp. si musí byť istý diagnózou.
O všetkom ostatnom sa dá hovoriť až potom.
pomôcť by mohli i kvalitné fotografie výrastkov z viacerých uhlov pohľadu, ale na stanovenie diagnózy určite stačiť nebudú. budú však nápomocné pri kladení ďalších otázok a ku priblíženiu sa ku odpovediam na problém.
S pozdravom Dr. Vrabec

22.10.2009 16:44

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?