Dobry den, rada by som si nechala odstranit laserom niekolko znamienok na tvari a tele, a tiez pod pazuchami kozne vyrastky. Kedy je najlepsi cas na odstranovanie a ake su cakacie doby na zakrok? Dakujem
Odstranenie znamienok a vyrastkov na kozi
(Diskusia k téme Odstránenie znamienok, kožných výrastkov)
Visitor
Odosielanie
Dobry den prajem. Vhodne obdobie na odstranenie znamienok je v podstate celorocne, okrem letneho obdobia. Cakacia doba : 2 dni az tyzden.
S uctou tim Chirkoz-u.
Idealny cas je na jesen, ked uz nie ste opalena a miesta po zakrokoch sa lepsie hoja. Terminy sa daju rezervovat cca tyzden vopred. Pri osobnej konzultacii lekar zhodnoti Vas stav a navrhne pre vas najvhodnejsi sposob odstranenia, podozrive znamienka podrobi rozboru pod digitalnym dermatoskopom.
Ak sa rozhodnete, nech sa paci, objednat sa mozete na 0911 237 934, 6381 2218, 6381 2294 v pracovnych dnoch od 7 - 19 h, v sobotu od 7 - 13 h, alebo mailom. Mailom navrhnuty termin je potrebne potvrdit najneskor v priebehu nasledujuceho dna, inak sa automaticky zrusi.
![]() | Basic member |
Príspevkov: 5
Dobry den,na odstranovanie znamienok a vyrastkov je idealne neslnecne obdobie a obdobie fyzickeho kludu, kedy nie je vyvijany extremny tah na kozu a su vytvorene otpimalne podmienky na proces hojenia. Samozrejme nie je vhodne planovanie kupelneho ci ineho pobytu pri vodnych plochach, v nasich podmienkach je optimalnym obdobim oktober az marec. S pozdravom MUDr.Iveta HASOVA
Visitor
Príspevkov: 1
dobry den mam vela znamienok na tvary a chcela by som si ich dat odstarnit poradte mi ako je nalepsie metoda na ich odstranenie aby mi neostali jazvy.dakujem
Dobrý deň Vám prajem,
o najvhodnejšej metóde odstránenia znamienok rozhodne plastický chirurg pri osobnom stretnutí v závislosti od typu znamienka, nakoľko nie všetky znamienka je možné odstraňovať laserom. V našom zdravotníckom zariadení sa venujeme chirurgickému i laserovému spôsobu.
Radi Vám zodpovieme Vaše ďalšíe otázky. V prípade záujmu, nás kontaktujte na nasledujúcich kontaktoch: info@chirkoz.sk, 0903/752533, 02/63530163, www.chirkoz.sk.
S pozdravom tím privátnej dermatológie, jednodňovej laserovej chirurgie a estetickej chirurgie - www.chirkoz.sk.
Visitor
Príspevkov: 2
preji pekny den,chtela bych se zeptat navice otazek.pred mesicem se me narodila dcerka,v porodnici me pani doktorka upozornila na maly vyrustek u ouska holcicky,ma telovou barvu a vypadalo to jako stipnuti od komara,vubec me to nevadilo,vsak u ouska to neni takovy problem sem si rekla,ale po propusteni z porodnice/rodila jsem v Cechach/se me zdalo ze malinka ma vyrustek i pod spodnim rtem,po navratu na slovensko kde zijeme jsem se zeptala detske lekarky zda se jedna take o vyrustek,ta me rekla ze ano.nevim zda se bude v budoucnu zvetsovat,nebo ne,ale docela me to trapi,mam dva chlapce a ti nemaji nic takoveho,jedina holcicka a hned v obliceji.chtela bych se proto zeptat co a v jakem veku mohu podniknout,jaka ryzika by toto odstraneni pro mou dcerku melo.dekuji za odpoved
Dobrý deň.
Vaša otázka pravdepodobne môže spadať aj pod oblasť plastickej chirurgie.
Je možné že uvedené výrastky by sa dali odstrániť i laserom.
No na všetky Vaše otázky sa dá odpovedať až po vyšetrení. najprv si totiž lekár musí byť istý o aké výrastky sa jedná, resp. si musí byť istý diagnózou.
O všetkom ostatnom sa dá hovoriť až potom.
pomôcť by mohli i kvalitné fotografie výrastkov z viacerých uhlov pohľadu, ale na stanovenie diagnózy určite stačiť nebudú. budú však nápomocné pri kladení ďalších otázok a ku priblíženiu sa ku odpovediam na problém.
S pozdravom Dr. Vrabec
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?