Dobrý deň.Mám na chbáte znamienko,ktoré je lemované bielou farbou dookola,raz za cas ma zvyklo svrbiet, alebo pichať v nom, myslim asi vtedy ked bolo podrazdene. Mam ho asi tri roky. Myslite ze je nebezpecne? Samozrejme chystam sa s nim ku koznej,ale mam strach.Pocula som ze niekto uz aj zomrel po vybrati znamienka. Co je na tom pravdy? Myslite ze ked mi ho vyberu, budem v poriadku? Ze sa nezvrhne? Kolko asi trva znamienku kym je nebezpecne? Kedze ja ho mam asi tri roky take. Dakujem
Znamienko s bielym lemom
(Diskusia k téme Odstránenie znamienok, kožných výrastkov)
Visitor
Odosielanie
Dobrý den,
dle vyjádření naší zkušené dermatoložky MUDr. Niny Koutné jde o tzv. „halo naevus“ není to nic až tak zvláštního, ani škodlivého, pokud jde o další znaménka, je vhodné jednou za rok preventivní vyšetření u kožního lékaře, používání ochranných přípravků při pobytu na slunci, nespálit se.
Chirurgickým odstraněním znaménka žádná rakovina nevznikne, pouze když klient přijde pozdě a odstraní se již nádor, v tom případě záleží na jeho pokročilosti, zda je nutná další léčba či jen sledování stavu. Odstranění nádorku v úplném počátku nevyžaduje žádnou další terapii. Počáteční změny jsou na kůži poměrně dobře zachytitelné – na rozdíl např. od rakoviny střeva či jater, jsme tedy rádi, že můžeme působit preventivně. V případě zájmu Vám rádi rezervujeme termín konzultace, tato stojí 600,- Kč a nejbližší termín je možný již v průběhu příštího týdne.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
| Basic member |
Príspevkov: 9
Určite by ste sa mali objednať na dermatoskopické vyšetrenie znamienka. U nás stojí takéto vyšetrenie 16EUR. Ak máte záujem, môžete sa objednať.
tel.kontakt 0905 396 068, 041/763 0049. Alebo e-mail office@dermapoint.sk
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?