Dobry den,
dokopy na tvari a krku mam znamienok, co si chcem dat odstranit cca 20. (asi 2x2 az 3x3 mm, okruhle) Su mensie. Ak by sa vsetky dali odstranit na jeden krat, prosim, cca kolko eur by to vyslo?
Nevyzera to dobre, su umiestnene na miestach, kde je to najviac vidno.... Prosim o radu aj o tej cene... A ak by sa vsetky dali odstranit laserom, slo by to? Vopred vdaka
Znamienka na tvari
(Diskusia k téme Odstránenie znamienok, kožných výrastkov)
Visitor
Odosielanie
| Basic member |
Príspevkov: 30
Niektore znamienka sa musia odstranovat chirurgicky, niektore je ale mozne odstranit aj laserom. Aby som mohla urcit, ci je mozna aj laserova liecba, musela by som Vas vysetrit. Dohodnut stretnutie si mozete na tel.cisle 02/ 5341 2040.Vysetrenie je bezplatne.
MUDr.Zora Haviarova, CosMed
Milá pani,
pre upresnenie použitia najvhodnejšej metódy odstránenia znamienok /chirurgia,laser/a počtu útvarov odstránených na jednom ošetrení, je potrebná osobná konzultácia, na ktorej sa vykoná i dermatoskopické vyśetrenia znamienok a na základe toho sa zvolí ďalśí postup.
Pre viac informácií sa môžte informovať na naśich doluuvedených kontaktoch.
recepcia: 02/63530163 , 0903/752533 , info@chirkoz.sk.
S pozdravom,
tím jednodňovej laserovej chirurgie,dermatovenerológie, estetickej chirurgie a chirurgie ruky.
Visitor
Príspevkov: 1
Dobrý deň..chcela by som sa opýtať koľko stojí odstránenie znamienka z tváre laserom..viem že sa musíme stretnúť osobne aby ste sa na mna pozreli a tak..ja to viem..ja len chcem vedieť koľko by to približne stálo...
Visitor
Príspevkov: 2
Dobrý deň. Na tvári pod okom mám červené znamienko, ktoré vyzerá ako pavučinka. Doktorka mi povedala že je to pavúčikovitý nerv, ktorý sa dá odstrániť laserom. Chcela by som sa opýtať či sa to dá aj u vás a za akú cenu.
| Basic member |
Brno
Príspevkov: 206
Vážená paní,
myslím, že podobný dotaz jste vznesla i v jiné sekci, ale můžu zopakovat, že ošetření drobného ložiska kvalitním cévním laserem vyjde v mé ordinaci na 600 Kč, resp. 25 €.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz
Visitor
Príspevkov: 1
Dobry den,
v detstve asi okolo 8 roku mojho zivota sa mi na lavej strane mojej tvare pri nose objavilo "znamienko" ktore postupom casu sa zvecsovalo a mam pocit ze sa to pomalicky zvecsuje aj nadalej,,,,,neviem ci to nahodou nieje bradavica,,,je to hnedy kopcek zo sylno-hnedym vrchom,,,chcela by som si to odstranit ale neviem ci je to vobec mozne :(
velmi pekne dakujem za skoru odpoved
Dobrý deň! Pred samotným odstraňovaním "znamienok" robíme ich kožné vyšetrenie vrátane vyšetrenia dermatoskopom a podľa nálezu Vám navrhneme najvhodnejší ďalší postup odstránenia. V prípade záujmu o vyšetrenie i odstránenie v jeden deň treba to uviesť pri telef.objednávke. Objednať sa môžete na tel.č. 0910336236, 0376969811.
S pozdravom MUDr.Chovancová,MedicalMKP.s.r.o.Nitra
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?