Dobry den, uz niekolko rokov.. mam na cele hrče , ked som bol malý stal sa mi uraz... a doktori povedaly ze to netreba zašit.. tak mi to len prelepili.. a ošetrili.. a ostali mi tam hrče, dalo by sa to neako odstranit? a ak ano.. prosim vas.. udajte aj cenu :) dakujem :)
Celo
(Diskusia k téme Operácia čela (Forehead lift))
Visitor
Odosielanie
Dobrý den,
doporučuji Vám osobní konzultaci s lékařem, kde bude moci zhodnotit stav a dle toho určit typ ošetření a tedy i jeho cenu. Vstupní konzultace s naší dermatoložkou stojí 600,- Kč a nejbližší termín jsme Vám schopni rezervovat již během tohoto týdne. Pro objednání termínu jsme Vám kdykoliv k dispozici na níže uvedených kontaktech.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
Dobry den,
nasa klinika Vam moze ponuknut bezplatnu a nezavaznu konzultaciu. Na konzultacii Vam ma doktor moznost zodpovedat vsetky Vase otazky a informovat o cene zakroku.
V pripade zaujmu nas kontaktujte na cisle +421 2 6823 0911.
S pozdravom,
team Interklinik
www.interklinik.sk
Visitor
Príspevkov: 4
Dobry den,
A neviete mi ani povedat... kolko by taký zakrok stal? cca Eur?, Ono mam tu hrcu zvapenatelu.. a chcel by som si dat to celo urovnat dakujem :)
Dobry den,
cenu moze urcit az plasticky chirurg na kozultacii. Pokial sa jedna o hrcu, mal by ju chirurg viet. Pres fotografiu je tazke urcit cenu.
Na termine bezplatnej a nezavaznej konzultacie sa mozete dohodnut na cisle +421 2 6823 0911 alebo +421 905 480 848.
So srdecnym pozdravom,
team Interklinik
www.interklinik.sk
interklinik@interklinik.sk
Visitor
Aha... a co k tomu potrebujem? a fungujete iba v BA?
Dobry den,
najlepšie sa vieme domluvit telefonicky. Mozete zavolat Vy nam na cislo +421 2 6823 0911 ci na +421 905 480 848, alebo my Vam, ak nam date na seba kontakt.
Nasa klinika je len v Bratislave.
So srdecnym pozdravom,
team Interklinik
www.intarklinik.sk
interklinik@interklinik.sk
Visitor
jasne Prosim vas preplati tento zakrok aj Vseobecna zdravotna poistovna ????
Dobry den,
napiste nam ze stranek www.aspenaestheticclinics.com a urcite Vam pomuzeme
dekujeme
office@aspenaestheticclinics.com
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?