Dobrý deň. Od puberty mám gynekomastiu(teraz mám 31). Chel by som tento problém už konečne vyriešiť, tak Vás touto cestou chcem požiadať o radu. Nebol som s tým ešte na endokrinologickom ani inom vyšetrení keďže to vyšetrenie je podmienené(ak sa mýlim, opravte ma)vyšetrením a odporúčaním obvodného lekára, čomu by som sa radšej vyhol. Za aúkoľvek radu vopred ďakujem. (som z BA)
gynekomastia
(Diskusia k téme Operácia gynekomastie)
binabik
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
26.10.2009 23:01
Odosielanie
Dobry den,
Vas problem mozeme prekonzultovat osobne na bezplatnej konzultacii. Vysetrenie od endokrinologa bude potrebne v ramci predoperacnych vysetreni, ak sa rozhodnete pre zakrok. Na konzultaciu sa mozete objednat na tel.cisle 0905 480 848.
S pozdravom,
Mudr.Racz
27.10.2009 12:23
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Prajeme vam dobry den, predovsetkym je potrebne vas vidiet, stav posudit, ci sa vobec jedna o pravu gynekomastiu. Zriedka je mozne ju ovplyvnit medikamentozne, inak prichadza do uvahy liecba chirurgicka. s pozdravom, prim dr D Guba, oddelenie plast chirurgie, ULK.
28.10.2009 08:22
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?