operacia gynekomastie

(Diskusia k téme Operácia gynekomastie)

operacia gynekomastie

Dobry den,mam 14 ročnecho sina ma velmi zvečšene prsniki(gynekomastiju),boli sme u endokrinologiji,všetky vysledky su v norme,aj sono štitnej žljazdi je v poriadku.sono prsnika tiež,len je tam velka mlečna žljazda.Doporučili nam operaciu prsnika.Prosim ak mi viete doporučit gde mame ist na tu operaciu,aj že to hradi poistovna?(v Bratislave)

02.12.2009 14:22

Odosielanie

Odpoveď naoperacia gynekomastie / 2.12.2009 14:22

Dobry den, verim, ze ste boli u odbornikov, ale podla mojich vedomosti to moze byt aj prechodna zalezitost,
ku ktorej dochadza v puberte.Pockal by som minimimalne do 18 rokov, urcite nic nepremeskate. S pozdravom dr. Cerven.

03.12.2009 07:50

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobry den,
pokial odbornik vylucil novotvar (nador), jedna sa takmer urcite o hormonalne zmeny v pubertalnom veku, s operaciou by bolo najlepsie pockat do ukoncenia rastu/puberty.

03.12.2009 12:10

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Ja mislim to iste,ale sina to velmi trapi (lebo prsia su velmi zvečene,a musim povedat že neje obezni,je velky,visoky pevni).Obavam sa a by nemal psichicke problemi kvoli tomu.Lebo bez trička sa ne ukaže a ni pred nami(rodičmi),trenuje vodne polo,a v plavarni manevruje všelijako aby zakril prsa.Nehnevajte sa že otravujem,len hcem počut čo viac nazorou aby som sa vedela čo najlepšie rozchodnut či cho poslat na operaciu alebo ne
Dakujem

04.12.2009 14:34

Kvalitné  (3)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?