Dobry den volam sa nino a dovršil som nedavno 18 rokov, moj problem su bradavky, mam ich take vydute , nebolia ma ani nic podobne ked si ich mackam tak necitim ziadnu tvrdu gulicku alebo nieco take nic , ked mi ostane zima vtedy sa daju do normalneho tvaru vtedy su take stuhnute , ked mi zima prestane byt daju sa naspet do toho vyduteho tvaru, chcel som sa spytat ci neni neaka masticka alebo nieco take aby ostali take ake maju byt ... dakujem
Vydute bradavky
(Diskusia k téme Operácia gynekomastie)
Nino
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
07.01.2010 22:39
Odosielanie
Chirmed s.r.o.
Košice
Príspevkov: 172
![]() | Basic member |
Príspevkov: 172
Dobry den
obavam sa ze masticky vam nepomozu, vas problem je s najvacsou pravdepodobnostou prechodny, v tomto veku kvoli hormonalnym vykyvom dochadza k docasnemu zdureniu (rozneho rozsahu aj trvania) prsnej zlazy, ktore postupne ustupuje. Ak mate bolesti, alebo mate pocit ze zvacsenie je neprimerane, bolo by vhodne kontaktovat endokrinologa.
Kazdopadne po absolvovani tychto vysetrenie a stanoveni pricin - a za predpokladu ze sa stanovi diagnoza gynekomastia, je mozne tento stav uspesne riesit chirurgicky.
ak mate zaujem o osobnu konzultaciu, kontaktujte nas na chirmed@chirmed.sk, www.chirmed.sk
12.01.2010 11:11
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?