zdurenie bradaviek

(Diskusia k téme Operácia gynekomastie)

zdurenie bradaviek

Dobrý deň mam taky problem...mam takmer už 18 rokov a asi 3-4 roky mam opuchnute bradavky neviem ci to je zdurenim prsnych zliaz no nevyzera to velmi esteticky.Spočiatku ma bradavky pri tlaku alebo obtretim bolievali no po case bolest prestala a ostali mi az doteraz bradavky opuchnute.Dokazem si nahmatat trvde kruzkovite utvary. Prosim Vas o nejaku radu ci sa to da nejak liecit alebo nejakym sposobom odstranit Ďakujem

20.08.2009 19:56

Odosielanie

Odpoveď nazdurenie bradaviek / 20.8.2009 19:56

podla mailu neviem ci ste muzskeho alebo zenskeho pohlavia ale podla popisu predpokladam ze ste muz. moze sa jednat o takzvanu gynekomastiu, cize nadmerne zvacsenie prsnej zlazy u muzov, ale v tomto veku konciacej puberty sa moze jednat aj o prechodny stav, ktory pominie po vyrovnani hormonalnej nerovnovahy. kazdopadne sme vam k dispozicii ak by ste sa rozhodli vas problem prebrat osobne s nasim lekarom.
s pozdravom
kolektiv CHIRMED

21.08.2009 12:03

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Ano som muž... asi pred pol rokom som bol navstivit aj endokrinologa bol som tam asi 4 krat na pozorovani naposledy som mal sono vysetrenie.V naleze mam napisane ze tam mam cysty na jednom prsniku je o nieco vacsia..kazdopadne by som si nechal od vas rad poradit

21.08.2009 18:23

Odpoveď nazdurenie bradaviek / 20.8.2009 19:56

zavolajte teda nasej asistentke na t.c. 0905 644 839, 0910 958 298, alebo 055/729 70 69, alebo nam napiste na mail chirmed@chirmed.sk aby sme si mohli dohodnut termin konzultacie

24.08.2009 11:39

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?