Čo všetko sa platí pri reoperácii?

(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))

Čo všetko sa platí pri reoperácii?

Dobrý deň, prosim vas ak by som išla na reoperáciu na tu istu kliniku k tomu istemu chirurgovi tak čo všetko budem platiť znova? Prosim nazory rôznych klinik pretože na zaujíma ako to je a čo sa všetko znova plati napr CA, ubytovanie a naklady za material? Alebo aj to by malo byť v ramci reoperácie zadarmo? Za samotnu reoperáciu by sa už nemalo platiť ak je dôvod na reop. nie mojou vinou? Ďakujem za odpoveď.

31.05.2011 18:26

Odosielanie

RE: Čo všetko sa platí pri reoperácii?

Ahoj ono to zaleži od kliniky všade je to inak. Niekde neplatiš vôbec nič ani za CA ani za nič, niekde iba za naklady na CA ubytovanie... čisto iba reoperácia okrem tých nakladov za všetko ak to nie je tvoja vina, napr. urazom by sa platiť nemala.
Kamaratka bola na reoperácii v BB u jedneho odbornika na sukromnej orl klinike a potrebovala niečo v Ca opraviť a neplatila vôbec nič. Takže fakt to zaleži od kliniky.

02.06.2011 19:02

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Can you send the text in English or in Turkish please?
Prof.Dr.M.Adnan Uzunismail
Istanbul-Turkiye

02.06.2011 19:08

Každé pracoviště to posuzuje jinak. Je to věc dohody pracoviště s pacientem. Ideální pro pacienta to rohodnout hned před I. výkonem. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

04.06.2011 17:53

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)
Bezplatná reoperácia nosa?

Dobrý večer, chcela by som sa Vás opýtať. Za pár dni to bude presne dva roky čo som podstúpila rhynoplastiku, a výsledok nie taký ako som chcela.
Zostal mi malý hrbol a na ľavej strane nosa to vyzerá ako keby to bolo opuchnuté ale nie je to lebo keď to chytím tak je to tvrdé.
Čakala som dva roky lebo som si myslela že sa niečo zmení a počula som názor že nos sa dlho formuje.Tak som čakala, ale už som pochopila že to nemá zmysel. A preto by som sa chcela opýtať či mám právo na bezplatnú reklamáciu na klinike na ktorej som bolo operovaná? Ďakujem. Daniela

06.02.2012 09:13

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?