Dlhotrvajúce opuchy po rhinoplastike

(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))

Dlhotrvajúce opuchy po rhinoplastike

Mám 42 rokov a som 7 týždňov po operácii tvrdej časti nosa a jeho špičky.Trápi ma však neustále pnutie celého nosa a jemné opuchy v okolí čela,vrchných viečok,koreňa nosa,jeho stien a okolo očí.Som už z toho nešťastná,lebo kvôli opuchom sa na seba moc nepodobám.Môže byť problém so zlým hojením a opuchmi kvôli vyššiemu veku aj keď moja pleť je pevná a pôsobí mlado? Operácia prebehla v poriadku a nemala som žiadne problémy a ani veľké opuchy. Tie zmizli za 3 dni.Všetko začalo po sňatí sádry.

11.02.2011 09:54

Odosielanie

Dlhodobý opuch po rhinoplastike

Som 3 mesiace po rhinoplastike a stále nie som v poriadku. Neustále u mńa pretrváva opuch v okolí nosa,očí a líc.Ráno mám nos zatvrdnutý a počas celého dňa vykonávam tlakové masáže.Cítim,že nos ešte nie je zahojený.Využivala som 280 tabliet Woobenzýnu,Vapnik,Horčík a iné vitamíny. Mám 42 rokov a preto mám asi tieto problémy,preto nedoporučujem ženám v mojom veku,podstúpiť tento zákrok,lebo posledné tri mesiace mi veľmi znepríjemňuje život.Som ako natiahnutá na škripci a dúfam,že mi to už čoskoro prejde.Podľa prepúšťacej správy operácia dopadla v poriadku,ale ja mám pocit akoby mi ho dobre dolámali.Ďakujem za odpoveď

16.04.2011 08:23

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (4)
RE: Dlhodobý opuch po rhinoplastike

ahoj Monika prosím ťa kde si podstupovala operáciu a aký zravotník ti ju realizoval??? ďakujem za odpoveď.

16.04.2011 09:01

Kvalitné  (9)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?