mala by som zaujem o zmensenie nosa, chcem sa opytat na cenu a ci sa da urobit aj na splatky. a este sa chcem opytat ci sa da zakrok robit aj ked sa liecim na supraventrikularnu tachykadiu.
Cena zmenšenia nosa
(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))
Visitor
Odosielanie
Dobrý deň,
v prípade záujmu o operáciu nosa sa prosím objednajte na osobnú konzultáciu. Tu Vám bude vysvetlený presný postup operácie na dosiahnutie Vami požadovaného tvaru nosa a tiež určíme presnú cenu operácie. Je možné realizovať operáciu aj na splátky.
Fakt, že sa liečite na supraventrikulárnu tachykardiu, musíte vzhľadom na charakter ochorenia konzultovať s kardiológom, ktorý Vám vysvetlí všetky riziká spojené s operáciou a podľa toho povolí alebo nepovolí estetický zákrok.
S pozdravom,
MUDr.Imrich Kováč
Visitor
Príspevkov: 1
Prajem dobrý deň. Rada by som dostala bližšiu informáciu o operácii nosa konkrétne o odstránení hrba a skrátenie asi o 3 až 5 mm. Chcela by som vedieť ako by ma to vyšlo finančne a ako dlho sa bude noštek hojiť. Operáciu by som chcela podstúpiť čo najskor... Ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň,
v prípade záujmu o operáciu nosa sa prosím objednajte na osobnú konzultáciu, kde Vám budú vysvetlené všetky podrobnosti a zodpovedané Vaše otázky. Cenu zákroku je možné stanoviť až po dôkladnom vyšetrení.
S pozdravom,
MUDr.Imrich Kováč
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?