Kto mi konečne spraví malý nos?

(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))

Kto mi konečne spraví malý nos?

Dobrý deň. Absolvovala som rhinoplastiku už dvakrát, no môj (ORL a plastický) chirurg sa stále tvári, že sa z môjho nosa malý nikdy nebude dať spraviť. Prvýkrát mi len zosekol hrbol, druhýkrát nos aj trochu skrátil, no nosový chrbát je stále príliš vysoký, špička široká a nosné dierky veľké (spredu aj z profilu). Prosím chirurga, ktorý by mi dokázal nos zmenšiť, znížiť a zúžiť do požadovaného tvaru, vrátane skrátenia nosových krídel a zmenšenia nozdier. Môžem poslať najprv foto, či to bude vôbec možné? A bola by nevyhnutná celková anestéza? Ďakujem.

16.07.2011 20:50

Odosielanie

RE: Kto mi konečne spraví malý nos?

Mila Samantha,
je mi luto, ze ani sekundarna rhinoplastika Vam nepriniesla zelany efekt, avsak kazda dalsia operacia uz len kvoli vnutornemu prejazveniu bude technicky ovela zlozitejsia, ak vobec mozna.
Aspon na zaciatok, pre globalne posudenie, poslite mi Vase fotky (zpredu, z profilu-obe strany, a zospodu pri zaklone hlavy, aby boli vidiet nozdry-vchod nosa), samozrejme ze k definitivnemu posudeniu bude nutna osobna konzultacia.
S pozdravom,
Dr. Jo Skulavik
office@skulavik.eu

17.07.2011 11:27

Kvalitné  (6)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?