Dobrý deň,
mám na nose hrbolček a chcela by som vedieť, či existuje spôsob ako ho čo najšetrnejšie odstrániť, teda zachovať pôvodný tvar nosa, špičku a všetko ostatné. Nos nemám veľký, vadí mi na ňom len ten hrbol. Dal by sa nejako zbrúsiť alebo je treba nejak "lámať" celú kosť? bojím sa totiž, ako by sa zrástol.
Ďakujem za odpoveď
hrbol
(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))
Visitor
Odosielanie
Všetko zavisí od veľkosti hrbolu.Pokiaľ nedôjde pri brusení k otvoreniu nosových kostí/treba si to predstaviť ako keď odstránite vrchol strechy domu/,tak postačí brusenie.Ak sa raz strecha otvorí, treba ju uzavrieť,lebo by bola na nose hmatná deformita.Ak je nos dostatočne úzky,možno na tento uzáver použiť kúsky chrupavky z nosovej prepážky,bez nutnosti lámania kostí.Ak je nos široký,resp.otvory po znesení hrbolu, je lámanie kostí nevyhnutné.Treba si uvedomiť,že akékoľvek znižovanie chrbta nosa vedie opticky k rozširovaniu nosa,preto je lámanie kostí väčšinou nevyhnuté a Váš strach z tohto úkonu je neopodstatnený.Samozrejme všetko treba vidieť,v prípade záujmu o bezplatnú konzultáciu volajte ,prosím t.č.:0905/4808048.
S pozdravom MUDr.Jozef Hedera
Visitor
Príspevkov: 2
prajeme Vam dobry den, predovsetkym je potrebne vas vidiet, posudit stav, urcitie vam potom poviem viac. Je moznost, ak mi zaselete foto , ale skutocne najlepsia volba je osobne stretnutie,
Ak mate zaujem o konzultaciu, prosim, ozvite sa mi spatne mailom, alebo priamo, tel< 0903 478 339.
S pozdravom,
dr d guba, Phd,
primar odd plast chirurgie ULK, Bratislava
Visitor
Príspevkov: 3
Dobry den,
mam taky isty problem,na nose mi vadi len ten hrbol,inak som spokojna.Chcela by som sa informovať v suvislosti s cenou.Poslem aj fotku.email-bambina2460@azet.sk
dakujem za odpoved
| Basic member |
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 241
Dobrý večer.
Váš dotaz je více než rozpačitý......29.000.-CZK
Pokud se rozhodnete pro naše pracoviště,objednejte se prosím na konzultaci.Lze telefonicky na recepci kliniky 605 201 008,603 560 856,nebo mailem info@perfectclinic.cz.
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?