Dobrý chirurg pre reoperáciu nosa

(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))

Dobrý chirurg pre reoperáciu nosa

Uvažujem o ďalšej operácií nosa po 14 rokoch od tej prvej, ktorá nepriniesla moje požadované predstavy. Kto mi poradí dobrého plastického chirurga, ale nie z Košíc ani Blavy.

14.01.2012 15:52

Odosielanie

Reoperácia-výber operatéra

Dobrý deň, pred 14 rokmi som bola na plastike nosa u MUDr. Červeňa a teraz uvažujem o ďalšej operácii, lebo moje očakávania neboli naplnené. Viem, že už odvtedy uplynul dlhý čas, ale môj "noštek" ma stále trápi aj napriek blížiacej sa 40tke. Vadí mi hrúbka špičky, šírka samotného nosa a hlavne z profilu vyzerá môj nos veľmi neprirodzene, koniec nosa je zaoblene zahnutý nadol. Chcem sa opýtať, či je dobré požiadať o operáciu pôvodného operatéra alebo vyhľadať nového a podľa akých kritérií vyberať.

14.01.2012 15:59

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: Dobrý chirurg pre reoperáciu nosa

Prečo nie z Košíc? Ja mám dobré skúsenosti s košickou klinikou a doktorkou...

15.01.2012 15:12

Ďakujem za odpoveď. Pretože mám malé dieťa a je to trochu ďalej.

15.01.2012 18:26

Dobrý deň,môžem sa opýtať, na ktorej konkrétnej klinike v KE? uvažujem nad plastikou nosa,ale neviem si vybrať kliniku/lekára.
ďakujem veľmi pekne.Daniela

22.02.2012 12:45

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)
Volba plastického chirurga

Ako hľadať a nájsť toho správneho plastického chirurga. Jednu skúsenosť z dávnejšej doby už mám...

18.01.2012 17:46

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (1)
Expert na nosy

ahojte,prosím kto už ma spravenu rhinoplastiku a je spokojny s vysledkom?ktoreho lekára by ste mi doporučili?naozaj nejaky expert na nosíky?Dakujem!na cene nezalezi!

24.01.2012 09:25

Kvalitné  (14)    Nekvalitné  (0)

Mysliste ze Mudr Guba robi kvalitne nosy? Uvazujem nad GUbom, Raczom a Kostalom. Mate s nimi skusenisti?

28.01.2012 15:37

zabudla som MUdr Fabryho:)

28.01.2012 15:46

vdfbhgnhmbhjmh

29.01.2012 23:09

Kvalitný chirurg

Dobrý deň,

chcela by som sa informovať o chirurgoch pre operáciu nosa v oblasti BB. Ktorého chirurga by ste mi odporučili?

09.02.2012 08:04

Kvalitné  (9)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?