Operácia nosa

(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))

Operácia nosa

Dobrý deň, chcem sa opýtať či sa môžu bočne nosove kosti lamať aj tretí krat. Bola som dva krat na operácii nosa a oba razy mi musel chirurg nalomiť alebo zlomiť, to neviem presne bočne kosti, lebo som mala nos stale nakrivo, teraz nedavno som mala uraz a nos mi ide znova do strany. Môžem isť na takuto operáciu aj tretí krat kde mi bude musieť znova nalomiť bočne kosti kvôli vyrovnaniu?
Ďakujem

22.07.2010 17:57

Odosielanie

RE: Operácia nosa

prajeme vam dobry den, bohuzial, bez toho aby sme vas videli, a posudili aktualny stav sa neda s urcitostou rozhodnut, ci operovat, alebo nie.Samozrejme, su pacienti, ktori su po viacnasobnych operaciach nosa, ale .... kazdy operacny vykon v takom terene, akym je nos, si treba dobre rozmysliet.Ak mate zaujem o kozultaciu, mozete nas kontaktovat spatne mailom, alebo priamo, tel< 0903 478 339. S pozdravom, dr D Guba, primar odd plast chirurgie, Ulk, Bratislava.

10.08.2010 10:42

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?