Dobrý deň, chcem sa opýtať na cenu rhinoplastiky od - do lebo na stránke to nieje
Orientačná cena rhinoplastiky
(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))
Visitor
Odosielanie
Dobrý deň,
cena operácie nosa sa pohybuje v závislosti od požadovanej korekcie, to znamená, či požadujete upraviť len špičku, len kostnú časť, alebo kompletne celý nos. Tiež celková suma závisí od toho, či budete operovaná v lokálnej alebo celkovej narkóze. Preto je vhodné dohodnúť si osobnú konzultáciu, kde Vám radi odpovieme na všetky Vaše otázky. Prajem pekný deň!
S pozdravom,
MUDr.Imrich Kováč
prajeme vam dobry den
cena rhinoplastik je od cca 700- 1200 E. Samozrejme, cena zavisli od rozsahu operacneho vykonu,dlzky hospitalizacie, pouzitej anestezy, atd ....Ak mate zaujem , prosim kontaktujte nas bud spatne mailom, alebo priamo, tel>: 0903 478 339.
S pozdravom, dr. D.Guba, Phd, odd.plast chirurgie ULK, Bratislava
Visitor
Príspevkov: 1
Dobrý deň,
som po 2 plastikách nosa, ale stále nie som spokojná, potrebovala by som podvihnúť špičku nahor. To znamená, že by som potrebovala korekciu mäkkej časti. Je možné urobiť túto operáciu v lokálnej anestézii? Nerada by som sa nechala opakovane uspávať, ak to nie je nevyhnutné.
Ďakujem za odpoveď a želám pekný deň.
Charlotte
| Basic member |
Košice
Príspevkov: 61
Dobrý deň prajem,
nasledujúce ceny sú platné v našom zariadení a sú stiahnuté z mojej stránky www.svehlik.sk
Korekcia deformácií nosa- mäkkých častí* 450,-
Korekcia deformácií nosa – mäkkých a kostených častí* 770,-
K cene za výkon je potrebné prirátať cenu za celkovú anestézu - 175,-
a pooperačné sledovanie 35,- EUR
Celý výkon tak vyjde na 660 až 980,- EUR.
V cene je vstupné vyšetrenie, konzultácia, pooperačné preväzy a samozrejmosťou je poskytovanie rád a konzultácie v pooperačnom období v dlhodobejšom horizonte až navždy.
Hádam som Vám zodpovedal dostatočne a presvedčivo.
Zostávam s pozdravom,
MUDr. Ján Švehlík
Visitor
Príspevkov: 13
Dobry den
Cena za rhinoplastiku zavisi od toho, co treba spravit a od toho, ci zakrok je mozne urobit v miestnom umrtveni, alebo v celkovej narkoze. Pohybuje sa od 450 do 1000 EUR. V tom su aj kontroly, prevazy a lieky. ozete poslat aj svoje FOTO na blizsie posudenie, pripadne sa prihlasit na konzultaciu
Dr.Potocka, CSc.
Pekny den, cena zavisi od rozsahu zakroku a urcite je potrebna predtym konzultacia, v pripade celkovej anestezii je potrebne aj interne predoperacne vysetrenie . Na konzultaciu sa objednajte na c. 0905 244 577
S pozdravom Esthetic
Pekny den, cena zavisi od rozsahu operacie / tiez ci je potrebna lokalna alebo celkova anestezia / a je od 1200- 1860 €. Myslim, ze som vam uz raz odpovedala.
Je urcite potrebna konzultacia , objednajte sa na c. 0905 244 577.
S pozdravom Esthetic
Visitor
Príspevkov: 2
Dobrý večer, pokiaľ by som mala záujem opraviť len špičku nosa-je široká chcela by som ju zúžiť... je potrebná celkové anestéza ? koľko cca eur by vyšiel celý zákrok ? vopred ďakujem
Mila Nikola,
na korekciu spicky nosa nie je potrebna celkova anesteza
dolezitejsia nez cena (ktora je v ramci Slovenska mimochodom velmi rozdielna a verejne vacsinou aj pristupna na internete) je sposob/metoda operacie, nechajte si vsetko vysvetlit na osobnej konzultacii aj u viacerych chirurgov a potom sa aj na zaklade ceny rozhodnite
otazkou je, ci a ako daleko ste ochotna vycestovat z miesta svojho bydliska kvoli cene, resp. kvoli chirurgovi
s pozdravom,
dr. jo skulavik
Cena je 425 eur, v lokalnej anestezii, v pripade ze nie je potrebné vykonat transplantáciu chrupavky. S pozdravom dr. jurášek , košice
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?