Dobrý den je možné nejakým spôsobom posdvihnúť špicku nosa ktorá my vekom upadá??...Je možné zúžiť a upraviť nosné dierky? Ktorá klinika na Strednom Slovensku takýto zákrok vykonáva??...Aká je jeho približná cena?Dakujem za odpoved
Ovisnutá špička nosa
(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))
Visitor
Odosielanie
| Basic member |
Príspevkov: 167
Dobry den,
iste korekcia spicky nosa je velmi oblubeny zakrok a v nasom centre pomerne casty. zakrok stoji 435 EUR. objednajte sa cez e-mail: chirmed@chirmed.sk
www.chirmed.sk
Dobry den. Zrejme sa nejedna o beznu korekciu spicky nosa. To co pozadujete je mozna vykonat, je mozne upravit aj nosne dierky podla zvazenie pri osobnej konzultacii. Ak sa rozhodnete stav konzultovat objednajte sa prosim na c.t. 048 4399 156,s pozdravom Dr.Cerven, banska Bystrica.
Visitor
Príspevkov: 4
Dobrý deň, mne robila nos MUDr. Ježovitová a som veľmi spokojná. Upravovala mi celý nos, vrátane zmenšenia nosných dierok.Čítam že ste zo Stredného Slovenska, pani doktorka však pracuje v Pezinku. Ja som z Popradu. Bolo mi jedno kde budem operovaná, ale nebolo mi jedno kto ma odoperuje. Hľadala som najlepšieho lekára. A našla som...
Visitor
Príspevkov: 1
Dobrý deň, v súvislosti s Vašou skúsenosťou sa chcem opýtať ako je to finančne pokiaľ ide o operáciu celého nosa. Stojí takáto operácia viac než napríklad len podvihnutie špičky nosa alebo len upravenie jeho chrbátu alebo je cena týchto operácii stanovená nejak konštnantne nezávisle od jednotlivých operačných výkonov?
Za odpoveď vopred ďakujem.
Visitor
Príspevkov: 4
Dobrý deň pani Paula. Ja som mala obrovský nos a pani doktorka s ním mala naozaj veľa práce. Platila som 1200eur. V cene bola zarátaná aj hospitalizácia, starostlivosť, preväz... Ak by ste chceli urobiť len špičku tak to by bolo určite menej finančne náročné. Skúste sa skontaktovať s pani doktorkou Ježovitovou v Pezinku- www.jezovitova.sk. Zavolajte jej a dohodnite sa na prípadnej konzultácii. Budete spokojná.
Visitor
Príspevkov: 7
Našla som Vaše odpovede ohľadne operácie nosa a MUDr. Ježovitovej ešte z roku 2010 na nete. Mám už jednu plastiku za sebou ešte v roku 1997. Vtedy som tiež cestovala z PP, ale do Banskej Bystrice. Nie som spokojná s výsledkom tak som sa rozhodla dať si urobiť ďalšiu. Preto sa Vás aj s odstupom času chcem opýtať, či ste boli s pani doktorkou a ste celkovo s výsledkom operácie spokojná. Uvažujem totiž práve o nej. Ďakujem vopred za odpoveď.
Visitor
Príspevkov: 3
Dobrý deň, možem sa opýtať, aký ste mala tvar nosa a ako Vám ho pani doktorka operovala? (vnútornými rezmi, alebo rezom v prepážke?), ja mám za sebou 3 operácie a som dosť nešťastná, po 10 rokoch sa mi znížila špička, takže som si ho nechala upraviť v Prahe a dopadlo to hrozne.
Visitor
Príspevkov: 21
Katka ta špička sa ti znížila po 10 rokoch? Vtedy ti ju pri operácii aj podvihovali a ona sa ti vratila do pôvodneho stavu? Alebo ako to myslíš? Ak ti nahodou špičku nosa nikdy nepodvihovali, klesla ti viacej ako pred operáciou? Aj to sa môže stať? Ďakujme za odpoveď.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?