plastická operácia nosa

(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))

plastická operácia nosa

Dobrý deň,chcela by som poprosiť o radu,mám pred operáciou nosa Rhinoplastiky už po druhý krát a mám veľký strach,ako to všetko dopadne.Prvý krát to dopadlo katasrofálne môj nos je v strašnom stave,povedala by som že je deformovaný.Chcem poprosiť niekoho kto pozná dobrého plastického chirurga v Košiciach a môže my ho doporučiť po svojej vlastnej skúsenosti.Mám, vybraných dvoch lekárov resp.lekárky,ale aj tak neviem či si vyberiem správne,predtým to bol lek.z Krivej a nikomu ho nedoporučujem,ďakujem

14.03.2010 10:57

Odosielanie

Odpoveď naplastická operácia nosa / 14.3.2010 10:57

neviem koho si si vybrala, ale na základe vlastnej katastrofálnej skúsenosti ti radím a dúfam, že si nešla do Chirmedu na dominikánskom nám., pretože tam pracujúci chirurgovia sú pravdepodobne na rovnakej úrovni s tým, u koho si bola na prvej operácii.

18.04.2010 09:39

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: plastická operácia nosa

Ahoj, možem sa opýtať, u koho si nakoniec bola? Našla si niekoho v KE alebo v inom meste? Ja mám za sebou 3 operácie a mám pocit, že to snáď nikto, koho som si vybrala, neoperuje dobre.

07.02.2011 21:45

Ahoj Katka,bola som u Dr.Zábanikovej je prednostkou plastickej chirurgie v starej nemocnici na Rastislavovej a som nadmieru spokojná ako to dala dokopy už som ani neverila ,že sa to podarí.Ak Ti môžem poradiť choď za ňou pred 8 hodinou ráno,lebo potom má vizitu a ide na operačný sál a je veľmi zaneprázdnená.Ak máš záujem tak sa môžme stretnúť aj osobne,napíš mi na môj @,držím päste

09.02.2011 11:50

Napíš mi cez tuto stránku,lebo môj @ nemáš ak budeš chcieť tak aj tel.číslo aby sme sa mohli skontaktovať

09.02.2011 12:00

Ahoj, tak som rada, že si sa tak týchlo ozvala, moj mail je katka_4u@hotmail.com, napíš mi pls tam, a vymeníme si tlf., žijem v Prahe, ale do Košíc nemám problém prísť.

09.02.2011 20:42

Ahoj ja tiež plánujem ísť na rhinoplastiku ale po týchto príspevkoch mám strach ku komu ísť , kde ste nakoniec boli vy ?

24.03.2011 22:17

Kvalitné  (7)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?