Dobry den, podstupil niekto z Vas plastiku nosa v Banskej Bystrici? Chcela by som podstupit plastiku nosa, ale neviem, pre akeho lekara sa mam rozhodnut... Môze mi niekto z Vas niekoho odporucit...? Dakujem :)
Plavtika nosa v BB
(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 3
Ahoj, aj ja by som chcela ísť na plastiku do BB. Už si sa pre niekoho rozhodla? Ja sa ešte rozhodujem medzi dvomi, až chceš napíš mi e-mail a pokecáme :) studentka89@centrum.sk
Visitor
Príspevkov: 1
Ahojte aj ja by som chcela ist na plastiku nosa do BB vie niekto o nejakom dobrom lekarovi????moc dakujem
Visitor
Príspevkov: 3
ja idem k Mudr. Červeňovi. Počula som, že je fakt dobrý a odporučila mi ho jedna známa, bola s ním veľmi spokojná. Aj na konzultácii bol veľmi príjemný a ochotný, tak uvidím potom :)
Visitor
Príspevkov: 2
Ahoj chcem sa opytat ci si uz bola na tej plastike nosa a koho si si nakoniec vybrala a ci si spokijna.Ja by som chcela ist tiez do bb na plastiku nosa a neviem si vybrat lekara.dakujem
Visitor
Ahoj, nevie niekto o dobrom doktorovi ohľadne plastiky nosa? Nemá niekto info o dr. Ježovitovej? Moc ďakujem.
Visitor
Ahojte.Po precitani vsetkych prispevkov som sa rozhodla ist na konzultaciu do BB k Dr.Cervenovi,ohladom plastiky nosa.Mala som z neho velmi dobry dojem,taky obycajny clovek vobec neposobi tak naskrobene ako vacsina lekarov.Je ozaj velmi prijemny.Maju ale priblizne 6 mesacnu cakaciu dobu.Ja idem na OP v juni,tak dufam ze to dobre dopadne.Potom dam vediet.
Visitor
Ahoj Serena
PRosim ta, dala by si mi tvoj email?
Dakujem pekne
Jana
sensuelle@pobox.sk
Visitor
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?