Priehlbina pri koreni po rhinoplastike

(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))

Priehlbina pri koreni po rhinoplastike

Dobry den, bola som na plastickej operacii nosa uz pred 5 rokmi, no po nej mi ostala pri koreni nosa priehlbina ako otlacene od okuliarov. Velkost je zhruba 5 mm. Pri kontrolach mi doktor napjprv tvrdil, ze to mam z dlahy, potom som si to masirovala a natierala kremom na jazvy, ktoru mi on odporucil, no ziadny vysledok. Proste vzdy sa tvaril, ze co mam za problem, bol velmi neprijemny. Tak som to vzdala, lenze ma to trapi, nos je dlhy a ta jamka mi ho spredu deformuje, je z kazdej strany iny. On mi tvrdil, ze sa skratit neda a zuzit, ze by mi to nepasovalo k tvari. Kolko by bola asi orientacna suma pri vyplneni jamky a skrateni spicky? Ta jamka sa vlastne da vyplnit? Velmi pekne dakujem za skoru odpoved.

06.02.2012 09:20

Odosielanie

RE: Priehlbina pri koreni po rhinoplastike

Mila neznama,
doporucujem osobnu konzultaciu, alebo aspon zo zaciatku fotky Vasej tvare/nosu, jak zpredu, tak z oboch profilov (resp. tzv. semiprofilov-sikme projekcie) a zospodu, pri zaklone hlavy.
Kedze Vas problem je potrebne riesit na viacero urovniach, jednoznacna odpoved v tomto momente neexistuje.
S pozdravom,
dr. jo skulavik

08.02.2012 00:59

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: Priehlbina pri koreni po rhinoplastike

Ahoj, ja mme sa teiz urobila priehlbinka na koreni nosa ( prave tam kde som mala ten hrb co mi vyrovnaval) po 6 mesiacoch po operacii. Dovtedy to bolo fajn. Je to vidiet, hned si kazdy vsimne jamku a hrany okolo. Ty si to nejako riesila? Da sa s tym nieco robit? Vopred diky za odpoved.

30.03.2012 08:55

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?