Rhinoplastika - špička

(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))

Rhinoplastika - špička

Dobrý deň,
niekomu sa stane, že "spadne" špička nosa po operácii. Neviem čo tým presne myslia, či to že klesne do pôvodnej polohy naspäť, alebo len klesne o trošku viacej ako by mala. Potom im ju musia dvihať znova? Chcem sa opýtať či sa to môže stať aj mne ak som nemala menemý uhol medzi nosom a perou, čiže som nemala vôbec dvihanu špičku, pretože som ju mala akurat k tvari a nebolo treba toto meniť. Ďakujem za odpoveď

16.09.2010 18:02

Odosielanie

RE: Rhinoplastika - špička

Dobrý den,

každý jsme individuální a samozřejmě velký vliv na výsledný efekt zvlášť v případě operace nosu má také dodržování pokynů operatéra po operaci. Důležitý je také typ výkonu, jaký jste absolvovala. Při jakýchkoliv pochybnostech nebo dotazech je vhodné obrátit se přímo na svého operatéra.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz

16.09.2010 18:58

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobry den. Ak som dobre pochopil, Vy ste po operacii a este tento problem nemate. Ak je to tak tak sa zbytocne este nestresujte a potom sa az informujte. Ale ked uz- tak moze sa to stat, zvlast ked sa ponecha vyssia prepazka v dolnej casti nosa, tak spicka ponad nu previsne, a tiez ked sa nezmensi prave spominany nosovo-perný uhol, ale ten sa nie vzdy musi zmensovat. Takze este raz nezaoberajte sa tym predcasne. S pozdravom Dr. Cerven.

20.09.2010 14:41

Dobrý deň
po určitom čase v procese dozrievania jaziev skutočne môže, ale nemusí ,,spadnúť" špička nosa. Tento proces je dlhodobý. Z profilu môže špička trochu prepadávať smero k pere, alebo sa nozdry vinou skrátenej prepážky trochu rozšíria. Vám sa nič z toho nemusí stať. Ak by predesa, táto chyba sa dá dobre korigovať. Najlepšie Vám všetko vysvetlí Váš operatér.
Dr.Potocká, CSc.

27.09.2010 01:49

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?