Rhinoplastika vrs.zväčšenie hornej pery

(Diskusia k téme Operácia nosa (Rhinoplastika))

Rhinoplastika vrs.zväčšenie hornej pery

Dobrý den,
už velmi dlhu dobu zvažujem podstupiť rhinoplastiku.Skôr však, ako podstupim prvu konzultáciu, potrebujem z finančného hľadiska vedieť poslednu, pre mna dôležitu informáciu.Existovala by možnosť podstupiť rhinoplastiku spolu s korekciou hornej pery?Teda bez dalšich zákrokov? (Totiž moj nos spôsobuje asi to, že horna pera mi dosť výrazne spadá.Tým pôsobim vždy velmi smutno, a ked sa usmejem takmer vôbec mi nevidieť zuby)...vopred Vám velmi pekne ďakujem za odpoveď

11.01.2009 14:53

Odosielanie

Odpoveď naRhinoplastika vrs.zväčšenie hornej pery / 11.1.2009 14:53

odporucam Vám objednat sa na kozultacne vysetrenie . Bez neho sa neda zodpovedne vyjadrit k Vasmu problemu. S pozdravom Dr. jurasek

12.01.2009 08:23

Kvalitné  (2)    Nekvalitné  (1)
Odpoveď naRhinoplastika vrs.zväčšenie hornej pery / 11.1.2009 14:53

Vážená Zuzka,
Doporučujem Vám nekombinovať tieto dva zákroky v jednom sedení. Po operácii nosa sa zmení profil Vašej tváre, zmení sa postavenie nosa voči pere. Preto by som odporučil realizovať zmeny na pere až s určitým odstupom. S uctou
Dr.Rácz

12.01.2009 11:18

Kvalitné  (3)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?